Menstruace při operaci

19.9.23 19:31

Menstruace při operaci

Zdravím, chci se zeptat. Jdu zitra na operaci nosní přepážky a sliznice. V patek jsem dostala menstruaci tak se chci zeptat jestli měl nekdo během zákroku menstruaci nebo ne. Pokud to dovoluji nebo nikoliv. V patek jsem ji dostala ve středu mam nástup a ve čtvrtek mě operují tudíž uz je to konec. Obvykle mam menstruaci 4-5 dni. Myslíte že mě na operaci pustí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17441
19.9.23 19:33

Nejspíš ano, ale dobře to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.23 19:37

@azaleila Chci se zeptat mate nějaké zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69125
19.9.23 19:38

Ať počítám, jak počítám - MS míváš 4-5 dní a na operaci jdeš 6. den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.23 19:44

@ugluk počítám to od neděle jelikož v patek jsem to dostala večer v sobotu to bylo slabé a od nedele je to silnější. A stali ji mam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
19.9.23 19:55

Pustí tě. Vadí to třeba plastikúm, ale orl ne.

• Citovat
  • Upravit
8968
19.9.23 19:59

Mne teda na orl řekli, že operace při menstruaci vůbec ne. Plánovali jsme termín právě s ohledem na můj cyklus a ještě říkali, že kdyby se to nějak posunulo, ať si zavolám a přeložíme to. Tak jim zavolej a uvidíš. Tady ti nikdo neřekne, jak to konkrétně v tvém případě dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7558
19.9.23 20:13

Jak já byla na operaci se zuby… tak jsme se měli svléct do naha, ale říkala sestřička pacientce vedle mě že jak má menstruaci tak prostě zůstat oblečená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24836
19.9.23 20:19

To záleží na doktorech. V některé nemocnici člověka nevezmou ani s končící menstruací, v jiné klidně s tou nejsilnější. Ale jestli jste to dostala v pátek, to už budete mít ve čtvrtek nejspíš po, takže bych neplašila. Ovšem případný, byť malý, tampón bych určitě nahlásila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24836
19.9.23 20:19
@Kolicek95 píše:
Pustí tě. Vadí to třeba plastikúm, ale orl ne.

Jak kde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24836
19.9.23 20:20
@KKK85 píše:
Jak já byla na operaci se zuby… tak jsme se měli svléct do naha, ale říkala sestřička pacientce vedle mě že jak má menstruaci tak prostě zůstat oblečená.

Mně třeba na ORL kalhotky nechali i bez menstruace. Plus anděla, čepičku a stahovací punčochy, ale to mi tam dali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7558
19.9.23 20:21
@lucad77 píše:
Mně třeba na ORL kalhotky nechali i bez menstruace. Plus anděla, čepičku a stahovací punčochy, ale to mi tam dali.

já na tom zubním vše dolu,… asi je to fakt individuální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24836
19.9.23 20:22
@KKK85 píše:
já na tom zubním vše dolu,… asi je to fakt individuální

To určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
19.9.23 22:21
@lucad77 píše:
Jak kde.

Tak v tom špitále, kde jsem uspávala před MD to vadilo jen plastikům. 8) Možná mají jinde jiné zvyklosti.

• Citovat
  • Upravit
17441
20.9.23 06:24
@adelinda2022 píše:
@azaleila Chci se zeptat mate nějaké zkušenosti?

Jsem sálová sestra takže bohaté.
Tělo je v období menstruace a kolem ní “křehčí” a vše celkově více krvácí.
Sama jsem si zařídila artroskopii kolene která vyšla na poslední den menstruace - s tamponem dejme tomu s vložkou nelze kvůli čistému prostředí sálu… a měla jsem strašné modřiny. Operací jsem měla víc a ty mimo menstruaci byly z pohledu modřín a hojení mnohem víc v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí