Menstruace s kusy 40 let

Anonymní
5.5.26 08:59

Menstruace s kusy 40 let

Ahoj milé dámy… chtěla bych se zeptat zda má některá zkušenost…je to už asi druhý cyklus, za pár dní mám 40,antikoncepci neberu, pozoruju, že najednou cítím, že ze mě při menzes něco vychází a je to takový kus jak játro… omlouvám se za popis, ale bez tohoto to nejde…takhle vyjdou třeba dva tři kusy pak menší posléze i před…co to je? Někde píšou sražena krev jinde děložní sliznice…jinak menzes přichází přesně jak hodinky. K Mudr se chystám na roční prohlídku…ale zajímají mě i zkušenosti ostatních, děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18599
5.5.26 09:16

Srazena krev. ja to poprve videla pri spontannim potratu. Ted mam telisko, ale s poctem tehotenstvi a vekem se mi prave stavalo, ze krev odchazela narazove ve vetsim mnozstvi a vetsi krevni srazeniny nez jen jemne nitky jako za mlada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
5.5.26 09:25
@Anonymní píše: Více

To, že takové kusy odchází jsi zjistila až ve 40?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
5.5.26 09:32

To ti odchází játro :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.26 09:40
@884135 píše: Více

Ano dřív jsem to neměla :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.5.26 09:40
@The_Assassin píše: Více
:roll:
  • Citovat
  • Upravit
4068
5.5.26 09:45
@884135 píše: Více

On to tak jaksi nema kazdy, vis? Kdy mas ty v planu zjistit, ze existuje cosi jako pravidla ceskeho pravopisu? 40 uz ti bylo?

Jinak k veci, me by zajimalo, jestli se to nekomu podarilo omezit? Nejake doplnky stravy nebo jine vychytavky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18599
5.5.26 09:47

@Hibou me jen telisko. Ted bych vystacila na celou ms s jednou intimkou. A to jsem mela stavy, kdy fakt naraz odchazelo vetsi mnozstvi krve a nic to nestihalo pobrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.26 09:51
@Hibou píše: Více

Přesně to by mě zajímalo taky.. někdo komu to pomohlo něco zmírnit…pohyb, určitá strava…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.5.26 09:54
@hospodki píše: Více

Ano, jen z něho mám strach co to udělá..ale rozumím, že, nezbývá než vyzkoušet… moje tělo právě většinou nic moc takovýho nesnese.. chci tomu dát ještě šanci, jestli se to třeba nezlepší za pomoci například nějakých doporučení.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.5.26 10:32

Mě taky bude 40 a za celou moji „menstruační kariéru“ se mi to stalo tak 3×, že šly tyhle kusy :nevim: Nevím, čím to bylo způsobené

• Citovat
  • Upravit
5
5.5.26 10:43

Tak já mívám ty kusy při každé menstruaci. Mám to 25 let a dr mi na to nikdy nic neřekl. Prostě někdo to tak má někdo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
5.5.26 10:49

Dochází ke kolisání hormonů, menstruace může být silnější, je to sražená krev, zřejmě nástup perimenopauzy. Já to mám odjakživa, celkově mám po dětech slinější MS. Teď je mi 36 a moje mamka měla menopauzu v 55…tak se děsím toho, co mě ještě čeká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30819
5.5.26 10:52

Mě to začalo v perimenopauze, cca 42 let, nikdy předtím jsem to neměla, trvalo to asi dva roky, pak každý cyklus. Jak píše @Ani123200

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.26 15:29
@Hibou píše: Více

Mně hodně pomohlo jednak cvičit pánevní dno (to jsem cvičila z jiných důvodů, ale pomohlo to i na tohle) a taky upravit stravu a hlavně omezit cukry. Ale jedla jsem před tím docela blbě :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa