Menstruace s kusy 40 let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3330
5.5.26 15:31
@Anonymní píše: Více

Jaký vliv má snížení příjmu cukru na děložní sliznici? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9063
5.5.26 17:33

Někdo to takhle má. Dcera je mladá holka. Letos bude mít 18. Přesně tohle měla při poslední menstruaci. Doktor nic nezjistil. Napsal ji žádanku na krev. Tak čeká na výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
5.5.26 17:48

Krev s sliznici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
5.5.26 18:23
@884135 píše: Více

Však to nemusela nikdy mít. Mně se tohle rozjelo po porodu a pořádný nářez solidní porce jatýrek až po odstranění polypu.

Dostala jsem na tuhle srandu tělísko. Žel po 2,5 letech už jsem to neustálé špinění a krátký cyklus nevydržela. Sice nebyla „jatýrka,“ ale zato skoro 14 dní špinění a krvácení. Někdy „jen“ 10 dní.

Tělísko mám venku dva měsíce a bohužel se vrátila ta sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.26 18:27
@Kelsey1 píše: Více

A kvůli čemu ji tedy bere krev?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.5.26 18:32
@Flyingfrog píše: Více

Je to děs… :,( to tělísko mi taky nabízela ještě minulej rok, ale potom co slyším kolem to většinou bylo k ničemu a stejně šlo ven.
Můžu se zeptat jak to máš ty, jak to řešíš, já si dávám tampony super a vydrží max v tom nejhorším hodinu dvě většinou to jde kolem ven, ty kusy velký jsou sice dva až tři a pak jen ty malý. Jeste si říkám jestli to není nedostatek progesteronu, ale ten samozřejmě nevím jestli mi chybí, jen tak co jsem se dívala po informacich.

• Citovat
  • Upravit
9063
5.5.26 19:22

Aby doktor zjistil cosi ohledně hormonů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.26 20:27

Měla jsem to taky. Je to odcházející sliznice. Také v nejsilnějších dnech mi vystačil jeden super tampon tak max na hodinu. Na WC to vzdy byla jatka. Nechala jsem si jako samoplatce udělat hormonální profil pro ženy 40+. Vse v normě. Tak jsem šla do tělíska a mam klid. Mam ho 4. měsíc a fakt je mi skvěle. Lituji, ze jsem do něj nešla dříve.

Jinak me na to pomáhalo intenzivní cvičení. Jezdíme 3× tydne spinning a plavu. Jen me bylo vždy špatně, byla jsem unavená. Tak jsem cvičení vzdy na týden vynechala. To ted s teliskem muzu porad.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.5.26 20:38
@884135 píše: Více

To je myšleno vážně? Kdybys ses ptala na to cvičení, tak to pochopím, tam taky nevím, jak to funguje. Ale že strava (a cukry o to víc) ovlivňuje v těle úplně všechno, to snad není žádné překvapení ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.5.26 08:59

@Anonymní 58439802 [/citatak to je mazec…a potom zavedení jsi nekrvacela nebo neměla si s tím problémy?

• Citovat
  • Upravit
3330
6.5.26 09:37

Zajímá mě konkrétní mechanismus redukce cukrů na děložní sliznici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
6.5.26 13:37

Závidím. Mně tělísko nepomohlo. Obrečela jsem to. Strašně jsem doufala, že budu mít klid. No neměla jsem.

Jaké tělísko máš? Já měla Levosert a prostě nesedl.

Příspěvek upraven 06.05.26 v 13:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
6.5.26 13:40

Používám kalíšek. Bohužel v těch nejhorších hodinách (obvykle ta jatka trvají tak pět hodin) ho vylévám po 15-30 minutách.
Mám naštěstí práci, kde nevadí, že kus dne strávím na wc a ve sprše. Ale děsím se služebních cest a pracovních akcí, když by mně tohle mělo vyjít.

S tělískem sice nebyla jatka, ale abych 8-14 dní špinila a menstruovala a věčně nějaké svědění, to jsem prostě po těch 2,5 letech vzdala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3330
6.5.26 19:12

No zajímá mě konkrétní vliv cukru na odlučování děložní sliznice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
6.5.26 20:59

Já mám MS kalhotky… Nejhorší je 3. den menstruace, to bývá neskutečně silná.. vždy se děsím, abych nemusela ten den nikam s žáky jít (jsem učitelka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí