Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj Holky, nevím, kam přesně zadat tenhle příspěvek, tak jd k vám. Je možné, že od porodu / 3 měsíce / mám pořád menstruaci? No…mám třeba 12 dnu měsíčky, pět dnů je klid a pak znovu… Popravdě, už jsem z toho na prášky. Kojila jsem ze zdr. důvodů jen dva měsíce, užívám antikoncepci Azalia…A nejradši bych se už odbouchla.ž jen proto, že mám měsíčky bolestivé. Do toho jsem byla na biopsii s čípkem. … už chci klid.
Tak vysaď HA, ta „kojící“ tohle dělá často, někomu zkrátka nesedne
já jsem měla taky hodně dlouhý a častý menses a holky mi tady poradili FEMIGARD - vše na přírodní bázi a zabralo to, mám to tak 5-6dní co 28 dní ![]()
To ti dělá ta Azalie.Mě říkala Dr., že někdo po ní špiní nebo krvácí nonstop po dobu užívání.Na mě měla úplně opačný účinek a už 16měsíců mám klid.Takže pokud už je to 3 měsíce, tak ji vysaď, to už se ti nesrovná a co ji budeš užívat budeš to tak mít.
Ja jezdim do Apolinare az z Pardubic, tam jsme domluveni, ze azalii doberu…takze ji mam jeste na mesic:/. Pak dame neco jinyho. Ja ted 5 tydnu brala antibiotika kvuli nalez, takze nechci brat do toho neco jineho bez konzultace. No, chtela jsem to telisko…ale popravde na to kaslu. Tam jso taky rizika krvaceni po na zacatku a to ja fakt z nechci. Mate nekdo nejakou dobrou zkusenost s jinou antikoncepci?
Já beru Triquilar a naprosto mi sedí. Nevím teda, jak je to u kojících, tam se tahle HA asi nedoporučuje, ale jinak je za dobré peníze a nemám z nich žádné vedlejší účinky. ![]()
Ono to krvácení můžeš mít i z těch anitibiotik , mě se nedávno stálo , že jsem brala antibiotika do toho HA a cyklus mi to totálně rozhodilo, krvácela jsem snad 7 týdnů v kuse , bylo to fakt na palici ![]()
Já zž to mám od konce šestinedělí…ale je fakt, že se mi to po těch antibiotikách ještě zhoršilo. 3 týdny jsem polykala Ofloxin a pak dva týdny zaváděla čípky a ládovala se Azalliou. Ale celkem mě to mrzí, že mi to teda Dr. mevyměnila, nebo neřekla, neboť jsem ji před antibiotiky upozorňovala…že jsem jak řezník v masně
Já žádnou antikoncepci ani neberu, od porodu jsem skoro 8měsíců, menzes mám od začátku pravidelnou a trvá mě cca 15 dnů, pak klid 13 dnů a nanovo.Skoro pořád špiním ![]()
goldenka píše:
Já žádnou antikoncepci ani neberu, od porodu jsem skoro 8měsíců, menzes mám od začátku pravidelnou a trvá mě cca 15 dnů, pak klid 13 dnů a nanovo.Skoro pořád špiním
A nezkoušela jsi čaj z kontryhele? Mají snad v každé lékárně a mě to celkem pomohlo, když jsem po konci šestinedělí různě špinila, krvácela a záhadně cyklila po 20dnech ![]()
Nezkoušela, ale mám ho dokonce doma, pila jsem ho už před otěhotněním, tak ho zase zkusím, protože samo se to asi jen tak nesrovná.