Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte holky
já se omlouvám že budu mít blbou otázku.
Moje kamarádka my říkala že během menstruace otěhotněla a nebrala prášky taky nevím pokud to je pravda…Měli jste podobnou situací?
Pokoušíme se s mojim manželem o miminko, ale nějak se nedaří:-(byla jsem i u gynekologa.plodné dny mám každý měsíc jiný nevím co už dál…
Děkuji za odpověď
Osobně co vím tak s přítelem jsme zkoušeli mimiko před ms i o ms a nic zatím ![]()
ahojky, pokud můžu poradit podle sebe, nejlepší se mi jeví ovulační testy, jsou přesné a mám spoustu kamošek, které díky nim dříve otěhotněly:-)) Spíš je časem problém s muži, sex - dělání dětí je moc nebaví.....přeju hodně štěstí, ať se brzy zadaří!!!
je to možný ale nepravděpodobný. zkus ovu testy nebo měření BT ať víš kdy se máte snažit
lesley1 píše:
Ahojte holky
Moje kamarádka my říkala že během menstruace otěhotněla a nebrala prášky taky nevím pokud to je pravda…Měli jste podobnou situací?Pokoušíme se s mojim manželem o miminko, ale nějak se nedaří:-(byla jsem i u gynekologa.plodné dny mám každý měsíc jiný nevím co už dál…
Děkuji za odpověď
no co vím já,tak monje kamarádka otěhotněla během MS 3den.A já vlastně taky.Ted se snažíme o třetí mimi a nějak nám to nejde,dnes jsem to dostala,tak budu manžílka otravovat každý den at tam ve mě toho je co nejvíc a jedna mrška at xe uchití co nejdřív,teda ale zase je lepší milovat se obden,aby se spermie naschromáždili více. ![]()
ahoj, ono jde právě o to, kdy máš ty plodné dny. pokud je máš během menstruace, můžeš otěhotnět (jedině) během menstruace, pokud je máš jindy, během menstruace neotěhotníš. ale procento žen, které mají ovulaci v době MS není tak vysoké, takže bych rozhodně neřekla, že je během MS vyšší šance na otěhotnění. jde „jen“ o to trefit se do těch plodných dnů
. držím palce
.
kovacici píše:lesley1 píše:no co vím já,tak monje kamarádka otěhotněla během MS 3den.A já vlastně taky.Ted se snažíme o třetí mimi a nějak nám to nejde,dnes jsem to dostala,tak budu manžílka otravovat každý den at tam ve mě toho je co nejvíc a jedna mrška at xe uchití co nejdřív,teda ale zase je lepší milovat se obden,aby se spermie naschromáždili více.
Ahojte holky
Moje kamarádka my říkala že během menstruace otěhotněla a nebrala prášky taky nevím pokud to je pravda…Měli jste podobnou situací?Pokoušíme se s mojim manželem o miminko, ale nějak se nedaří:-(byla jsem i u gynekologa.plodné dny mám každý měsíc jiný nevím co už dál…
Děkuji za odpověď
kazdy den sexu snizuje sance, protoze spermie nestihnou dozrat
Děkuji vám moc za radu, ovulační test zkusím.Ms mám dostat zitra tak to zkusíme doufám že to po 6mesicich vyjde
jizvíková píše:kovacici píše:kazdy den sexu snizuje sance, protoze spermie nestihnou dozratlesley1 píše:No však já jsem nemyslela každý den,ale obden.
Ahojte holky
Děkuji za odpověď
no co vím já,tak monje kamarádka otěhotněla během MS 3den.A já vlastně taky.Ted se snažíme o třetí mimi a nějak nám to nejde,dnes jsem to dostala,tak budu manžílka otravovat každý den at tam ve mě toho je co nejvíc a jedna mrška at xe uchití co nejdřív,teda ale zase je lepší milovat se obden,aby se spermie naschromáždili více.
kovacici píše:jizvíková píše:kovacici píše:kazdy den sexu snizuje sance, protoze spermie nestihnou dozratlesley1 píše:No však já jsem nemyslela každý den,ale obden.
Ahojte holky
Děkuji za odpověď
no co vím já,tak monje kamarádka otěhotněla během MS 3den.A já vlastně taky.Ted se snažíme o třetí mimi a nějak nám to nejde,dnes jsem to dostala,tak budu manžílka otravovat každý den at tam ve mě toho je co nejvíc a jedna mrška at xe uchití co nejdřív,teda ale zase je lepší milovat se obden,aby se spermie naschromáždili více.
Ale holky sex ano,ale obden ne kazdy den.psala jsem to. ![]()
Mohu byt tehotna kdys semi us dva mesice mota kazdy den hlava jemi na zvraceni a taky mam jinou menstruacxi nes jindy dekuji za odpoved
Dobry den chtela bych se zeptat neberu zadnou ha a s pritelem jsme meli sex behem 2 dne menstruace a ja mela zavedeny tampon, on se do me vyejakuloval myslite ze muzu byt tehotna? Dekuji
@bagu Přes tampon se to riziko asi ještě snižuje, každopádně chybí mi tu údaj jako běžná délka cyklu. Pravděpodobnost je nejspíš zanedbatelná, ale malé riziko je při sexu vždy.
Menstruacni cyklus mivam pravidelne 7 dni vzdy po 28 dnech stava ze ji dostanu treba dostanu 29 den ale malokdy. Jinak dekuji za odpoved
Ale nevim jestli je to mozne ale dnes mam ms 5 den a sex jsme tedy meli 3 dny zpet a od rana se mi mota hlava a picha me v podbrisku. Netusite co by to mohlo byt? Dekuji