Lze otěhotnět při menstruaci?

24
1.1.12 17:58

Menstruace, snažení

Ahojte holky
já se omlouvám že budu mít blbou otázku.
Moje kamarádka my říkala že během menstruace otěhotněla a nebrala prášky taky nevím pokud to je pravda…Měli jste podobnou situací?

Pokoušíme se s mojim manželem o miminko, ale nějak se nedaří:-(byla jsem i u gynekologa.plodné dny mám každý měsíc jiný nevím co už dál…
Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1.1.12 18:02

Osobně co vím tak s přítelem jsme zkoušeli mimiko před ms i o ms a nic zatím :-((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
1.1.12 18:05

ahojky, pokud můžu poradit podle sebe, nejlepší se mi jeví ovulační testy, jsou přesné a mám spoustu kamošek, které díky nim dříve otěhotněly:-)) Spíš je časem problém s muži, sex - dělání dětí je moc nebaví.....přeju hodně štěstí, ať se brzy zadaří!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
1.1.12 18:05

je to možný ale nepravděpodobný. zkus ovu testy nebo měření BT ať víš kdy se máte snažit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
1.1.12 18:06
lesley1 píše:
Ahojte holky
Moje kamarádka my říkala že během menstruace otěhotněla a nebrala prášky taky nevím pokud to je pravda…Měli jste podobnou situací?Pokoušíme se s mojim manželem o miminko, ale nějak se nedaří:-(byla jsem i u gynekologa.plodné dny mám každý měsíc jiný nevím co už dál…
Děkuji za odpověď

no co vím já,tak monje kamarádka otěhotněla během MS 3den.A já vlastně taky.Ted se snažíme o třetí mimi a nějak nám to nejde,dnes jsem to dostala,tak budu manžílka otravovat každý den at tam ve mě toho je co nejvíc a jedna mrška at xe uchití co nejdřív,teda ale zase je lepší milovat se obden,aby se spermie naschromáždili více. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
1.1.12 18:07

ahoj, ono jde právě o to, kdy máš ty plodné dny. pokud je máš během menstruace, můžeš otěhotnět (jedině) během menstruace, pokud je máš jindy, během menstruace neotěhotníš. ale procento žen, které mají ovulaci v době MS není tak vysoké, takže bych rozhodně neřekla, že je během MS vyšší šance na otěhotnění. jde „jen“ o to trefit se do těch plodných dnů ;-). držím palce ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
1.1.12 18:07
kovacici píše:
lesley1 píše:
Ahojte holky
Moje kamarádka my říkala že během menstruace otěhotněla a nebrala prášky taky nevím pokud to je pravda…Měli jste podobnou situací?Pokoušíme se s mojim manželem o miminko, ale nějak se nedaří:-(byla jsem i u gynekologa.plodné dny mám každý měsíc jiný nevím co už dál…
Děkuji za odpověď
no co vím já,tak monje kamarádka otěhotněla během MS 3den.A já vlastně taky.Ted se snažíme o třetí mimi a nějak nám to nejde,dnes jsem to dostala,tak budu manžílka otravovat každý den at tam ve mě toho je co nejvíc a jedna mrška at xe uchití co nejdřív,teda ale zase je lepší milovat se obden,aby se spermie naschromáždili více. :mrgreen:

kazdy den sexu snizuje sance, protoze spermie nestihnou dozrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
1.1.12 18:14

Děkuji vám moc za radu, ovulační test zkusím.Ms mám dostat zitra tak to zkusíme doufám že to po 6mesicich vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
1.1.12 18:36
jizvíková píše:
kovacici píše:
lesley1 píše:
Ahojte holky
Děkuji za odpověď
No však já jsem nemyslela každý den,ale obden. :mrgreen:
no co vím já,tak monje kamarádka otěhotněla během MS 3den.A já vlastně taky.Ted se snažíme o třetí mimi a nějak nám to nejde,dnes jsem to dostala,tak budu manžílka otravovat každý den at tam ve mě toho je co nejvíc a jedna mrška at xe uchití co nejdřív,teda ale zase je lepší milovat se obden,aby se spermie naschromáždili více. :mrgreen:
kazdy den sexu snizuje sance, protoze spermie nestihnou dozrat
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
1.1.12 20:27
kovacici píše:
jizvíková píše:
kovacici píše:
lesley1 píše:
Ahojte holky
Děkuji za odpověď
No však já jsem nemyslela každý den,ale obden. :mrgreen:
kazdy den sexu snizuje sance, protoze spermie nestihnou dozrat

Ale holky sex ano,ale obden ne kazdy den.psala jsem to. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.12.12 01:31

mohu byt tehotna?

Mohu byt tehotna kdys semi us dva mesice mota kazdy den hlava jemi na zvraceni a taky mam jinou menstruacxi nes jindy dekuji za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
8.12.13 12:31

Dobry den chtela bych se zeptat neberu zadnou ha a s pritelem jsme meli sex behem 2 dne menstruace a ja mela zavedeny tampon, on se do me vyejakuloval myslite ze muzu byt tehotna? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
8.12.13 12:32

@bagu Přes tampon se to riziko asi ještě snižuje, každopádně chybí mi tu údaj jako běžná délka cyklu. Pravděpodobnost je nejspíš zanedbatelná, ale malé riziko je při sexu vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
8.12.13 12:40

Menstruacni cyklus mivam pravidelne 7 dni vzdy po 28 dnech stava ze ji dostanu treba dostanu 29 den ale malokdy. Jinak dekuji za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
8.12.13 12:43

Ale nevim jestli je to mozne ale dnes mam ms 5 den a sex jsme tedy meli 3 dny zpet a od rana se mi mota hlava a picha me v podbrisku. Netusite co by to mohlo byt? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí