Pohyby ve 25tt?

Makáš02
31.12.11 09:39

jestli mas pochyby o pohybech tak jed do nemocnice

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
39
31.12.11 09:41

Ahoj taky sem dnes 25-0.A stává se mi to samí to co tobě.Miminko je prý unavenější,taky mam vždycky obavy ale jelikož jsem v nem.tak je to hlidany.Takže neměj strach je to o.k.A taky vše nej do nového roku a zdravé miminko. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
31.12.11 09:45

Tak pohyby jsou nepravidelné,den může kopat a pak z toho dva dny nic.Já jsem to měla taky tak.Myslím,že se nemusíš obávat,ale pokud chceš mít klid v duši,tak radši zajeď k dr :-)

• Citovat
  • Upravit
16492
31.12.11 09:47

Ahoj :-)
V tomto týdnu jsou pohyby ještě dost nepravidelné. Miminko se může otočit a kopat tě někam dovnitř, kde ho necítíš.
Ale pokud si nebudeš jistá a mít strach, tak si určitě zajeď do nemocnice a oni miminko zkontrolují. Jak mi řekli v porodnici - Raději 100krát zbytečně než 1 a pozdě.
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
31.12.11 09:51

Může být jinak otočené a kopat dovnitř, je ještě malé (a slabé). Pohyby se mají pravidelně sledovat až od 28 tt, navíc jich máš napočítat myslím za 12 hodin 10.

Ale jestli se bojíš, tak kontrola neuškodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
31.12.11 09:59

Píšeš dneska ráno jen dva pohyby a je ani ne 10hodin :lol:
Neboj se, mimčo může být natočené třeba dovnitř do zad jakoby, tak by jsi necítila pohyby, nebo ještě nemá takovou sílu, říká se těch 10 pohybů denně.. Zkus jít na čtyři, nebo si dej vanu/sprchu, kafe, čokoládu, pusť hudbu bříšku ;)
Pokud nic nezabere a stále se nezavrtí tak si tam pro klid duše zajeď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
31.12.11 10:30

Grejs v klidu, mě to jen přišlo směšně v tu chvíli :oops: :lol:
Neboj se, mimčo taky někdy odpočívá, nemůže tě kopat nonstop pravidelně.. Počkej po obědě a uvidíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
31.12.11 10:30

Určitě víš, v jakých situacích tě vždycky kope - nějaká poloha, pohyb. Obvykle pomáhá taky zatančit si :mrgreen: . Moje mimčo se vždy co asi 10 dní otočilo dovnitř a pohyby jsem necítila. Pak jsem došla na to, že stačí sníst česnek a to bylo hnízděního! Když se zamyslíš, na něco si určitě vzpomeneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
31.12.11 10:32

Taky jsem to mela takhle v 25tt a pochybovala jsem. Ted jsem v 27tt a mam zase uplne jine pohyby ( kdysi casto ale male, ted rany a vlny typu tsunami, za to ne tak caste) a melo by byt vse v poradku, podle UZ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
31.12.11 11:26

dej si čokoládu. taková kalorická bomba každý mimčo probudí a začne řádit. jinak bych byla klidná pokud si ráno kopance cítila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí