Vodnatý výtok po sexu

303
30.12.11 10:39

vodnatý výtok??nebo??

ahojte holky..jsem v 19.tt…vcera jsem mela s pritelem pohlavni styk, vse bez problemu,nebylo to zadny rodeo ;) ale pak asi hodinku po tom ze me odteklo trochuu vody..nebo ?vodnatyho vytoku?..mela jsem to na kalhotach.zadna zbarveni,ale uplne cira tekutina…zadny bolesti nemam, ted po vikendu v pondeli jdu na kontrolu,tak to mudr.reknu,ale potrebuju trochu uklidnit…bojim se aby to nebyla treba plodova voda-jsem prvorodicka,tak nevim co a jak je v poradku.....pak uz se to neopakovalo, bylo to jednorazovy, ani dnes nic-krom klasickeho tehu.vytoku......mam strach,cetla jsem ze plodova voda muze odtikat kdykoliv,tak proto.......dekuju za odpovedi…a hezky zbytek roku preji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
118
30.12.11 10:49

neboj, ja tohle mam cele tehotenstvi a bez intimky nevyjdu, bohuzel :-( nyni jsem 31.tt a vzdy pocit, ze se pocuram :-D navic po sexu ze me i hodinku po tom vyteka sperma a vytok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
30.12.11 11:01

No ona to spis byla vazne voda…proto jsu ztoho zase nervozni..vsecko me hned vyplasi .. nj.tehotenstvi :)nervozni uz budu asi porad… :zed: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
30.12.11 11:06

jj, ja te chapu, taky mam silene vodnate vytoky a pri prvnim jsem to mela taky…ted se teda taky vic hlidam, pac jsem byla na odberu plodovky, ale jinak to je vazne otresne, proto bez intimky nevyjdu, ale pro tvuj klid si vem intimku k lekari, aby ti potvrdil, ze je to vytok…drzim pesticky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
30.12.11 11:14

ja jsem zas jak kouhoutek kazde rano :lol: chapu, ze je to neprijemne, ale nic s tim asi neudelas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
30.12.11 11:20

vytok me ani nejak neobtezuje,bala jsem se te plodovky-hned za vsim vidim katastroficke scenare :zed: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
30.12.11 11:28

prý se prodává v lékárně nějaká tekutina, když to kápneš na vložku, tak to buď má nebo nemá nějakou barvu, když je to plodovka, tak se zkus zeptat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
30.12.11 11:47

taky jsem měla jednou takhle silný výtok a nevěděla jsem jestli je to pl.voda nebo výtok , šla jsem ke gynekologovi, říkal, že příště mám přinést vložku nebo něco kde je ten výtok. jinak mi zkontroloval jestli mám dost plodové vody, chvíli pozoroval čípek jestli je opravdu uzavřený a dostala jsem ATB, byla to nějaká infekce
chápu že jsi nervozni taky jsem prve byla, ale určitě to dr. řekni, ale myslím, že to opravdu byl jen výtok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.20 10:27

Obnovuji diskuzi

Mám už rok a půl milence. Krom spolu nespíme s nikým jiným. (mezi námi jde jen o sex, žádné výlevy citů, povídání si o životě atd).
Teď byl sex po dlouhé době téměř měsíc a půl… A já mám tedy už podruhé za sebou po sexu s ním výtok. (poprvé tedy začátkem prosince, kdy se do mě i udělal a podruhé před týdnem, kdy sperma vevnitř nebylo)
Nic mě nepálí, nebolí, ale nevím, jak to řešit.
Vyléčila jsem se samozřejmě mastičkou clotrimazol, kterou mám doma preventivně od gynekologa doma…
Ale co když to příště chytnu zase?
Je možné, že přenáší nějakou mikozu?
Neumím si představit, že mu zavolám a řeknu - hele, mám po tobě výtok, musíš si ho začít mazat :nevim:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
75789
26.1.20 10:42

Hele, je možné, že přenáší cokoli.
Na Tvém místě padám na gyndu na stěry a kultivaci, protože jsou dárečky, na které clotrimazol nepomůže. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.20 10:47
@sirikit píše:
Hele, je možné, že přenáší cokoli.
Na Tvém místě padám na gyndu na stěry a kultivaci, protože jsou dárečky, na které clotrimazol nepomůže. :roll:

No, je fakt, že jsem tohle měla už v létě, na gyndě jsem byla, stěry mi dělal a nic nenašel…
Dostala jsem léky, dokonce jsem mu řekla, že to mám po styku a ani se nezmínil, že by se měl něčím mazat i on :nevim:

• Citovat
  • Upravit
75789
26.1.20 10:51

Tak v tom případě těžko říct. Ale mít milence, se kterým se po každém styku musím přeléčovat, by mě poněkud obtěžovalo. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
26.1.20 10:53

Me se libi ta jistota, ze spi jen s tebou :mrgreen: pokud se nevyleci on, budes to mit furt ale tak nic mu nerikej no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.20 10:53
@sirikit píše:
Tak v tom případě těžko říct. Ale mít milence, se kterým se po každém styku musím přeléčovat, by mě poněkud obtěžovalo. :roll:

Nooo a případně jak mu to říct??
Zaobalit to tak, že jsem měla atb, chodila často do bazénu a chytla jsem kvasinky? Že by bylo fajn, aby se raději mazal taky? Když spolu spíme??

• Citovat
  • Upravit
75789
26.1.20 11:08
@Anonymní píše:
Nooo a případně jak mu to říct??
Zaobalit to tak, že jsem měla atb, chodila často do bazénu a chytla jsem kvasinky? Že by bylo fajn, aby se raději mazal taky? Když spolu spíme??

No, já Ti nevím, ale když s někým spím - což znamená, že dochází k poměrně hlubokému prolnutí eech, duší :andel: :andel:, jsem schopná mu o společných trablech říct na férovku a nepatlám do toho kvasinky z bazénu..
Takže - ty jo, když jsem s tebou, už poněkolikáté mám celkem nepříjemný výtok. :nevim:
Jsi si jistý, že Jarmila s Božkou, co s nima chrápeš v mezičase, při sexu s Frantou, Martinem a Vencou fakt používají tu gumu, jak jsme se dohodli?? :think:

Anebo, což je nejjednodušší, bych tu gumku důsledně používala s ním. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí