Vymizení hrdla

slonyk
29.12.11 13:13

Vymizení hrdla

Ahoj holky, jsem v 38tt dnes jsem byla na kontrole a Dr. mi řekla že děložní hrdlo už tam není a jsem otevřená na špičku prstu, že můžu začít kdykoli rodit, máte s tím prosím některá zkušenosti? Jestli ano kdy jste porodily? Děkuju za odpovědi :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1165
29.12.11 13:43

bohužel je to individuální, já byla otevřená na 2cm od 36tt a porodila jsem 40+6 tt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
29.12.11 13:57

Jednou porodis, uvidis :) . Ja jsem vzdy „zabetonovana“ do posledni chvilky a najednou hup, mimi je venku… Nekdo to ma opacne. Nekdo to ma na pul. Ale vsechny nakonec porodime ;) . L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
29.12.11 14:58

To jsi akorát. Já byla takhle otevřená asi tři týdny, přenášela jsem 10 dní. Takže bych kvůli psychickému zdraví s brzkým porodem nepočítala, nicméně sbalenou tašku měla nachystanou :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slonyk
29.12.11 15:24

Mě právě říkala Dr. že je nějaký ten děložní čípek co se zkracuje a ja už ho tam nemam tak že si myslí že za týden na kontrolu už nepřijdu :D jinak mi pořád tvrdne břicho a viděli to i na monitoru tak uvidíme 8o

• Citovat
  • Upravit
2346
29.12.11 16:59

Presne tak, „uvidime“, zbytek jsou dohady :) . Drzim palce, at jde vse hladce! L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slonyk
29.12.11 18:01

Děkuji za reakce :hug: abych řekla pravdu ani by mi nevadilo kdyby to bylo dřív :) mam pořád bolesti v křížích, bolesti podbřišku jako při menstruaci a na velkou létam taky pořád :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky