Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky prosím rychlí dotaz.
Jsem po porodu mrtveho miminka a byla sem normálně na čištění jenže zůstali zbytky a byl tam zanet takže jsem šla minuly pátek znovu na čištění. A mám antibiotika. Jenže dneska mám strašný křeče jako kdyby měla přijít menstruace je to možný? Přijde mi to brzo ale když je to druhá kiretaz tak sem myslela ze je to třeba jiný? Dekuju!
@Lucie411 já měla MS 20 dní po potratu. Ale kyretáž jen jednu. Mezi skončením krvácení a začátkem MS bylo jen týden…ale spíš to konzultuje když jsi tak brzy po kyretáži.
@LunaP asi budu muset. spis mě to zarazí bolí mě fakt dost břicho jak když to mám dostat no. Od první kyretaze sem to dostala za dlouho ale menstruaci uz jsem měla a pak znovu kyretaz a kdyby nebyla vycházelo by to ze to mám dostat zrovna dneska.
@Lucie411 píše: Více
tak to s velkou pravděpodobností opravdu menstruace je
@Lucie411 kolegyně byla 3× na kyretáži z důvodu silného a dlouhého krvácení při menstruaci, a po poslední kyretáži také dostala MS za 4 dny, byla z toho také paf, ale byla to opravdu MS,
ovšem jestli se cítíš špatně, tak si na tu kontrolu na gynekologii zajdi
@Lucie411 píše: Více
Jj přišla normálně v termínu. A bylo to jen tak tak, aby se alespoň zmírnila do další operace - hysterektomie. A to mi říkali, i jsem četla, jak ji nebudu mít jakou dobu, v mém případě už vůbec.
@Lucie411 na Ms je to brzo to spíš bude od ATB a taky od toho jak se děloha uzdravuje jste v 6 neděli a můžete nárazove špinit / krvácet čištění…
@Lenca118 tohle vypadá fakt na m/s takovýhle bolesti mám jen u Toho
@Lucie411 to je opravdu brzo bolesti jako u Ms jsou po revizi stejne / podobné + to může bejt od ATB…s hlavne tělo je teď vyčerpané kde by se vzala Ms porod 😔 a revize do toho a zanet
@Lenca118 tak doufám ze to tak je. Ve čtvrtek mám jít na kontrolu tak uvidím co mi poví. Ale je to 10 dnů a krvácení mi skončilo asi po 7 a teď pravé tohle tak mě to překvapilo
@Lucie411 jste v 6 neděli můžete špinit / krvacet narazove a za 10 dní se moc rychle neobnoví děložní sliznice a ještě kdyz máte za sebou porod, a revizi zánět dělohy to se taky děloha může právě stahovat a vše bolí tělo je vyčerpané
Příspěvek upraven 25.09.24 v 06:18
Je mi moc líto, čím procházíš. Po kyretáži může dojít k bolestem podobným menstruačním křečím, ačkoliv menstruace se obvykle vrací až za několik týdnů. Pokud máš silné bolesti nebo krvácení, raději kontaktuj lékaře, aby zkontroloval, zda je vše v pořádku.