Menstruace v šestinedělí po sekci

174
1.8.16 21:45

Menstruace v šestinedělí po SC

Potřebuji radu od zkusenych, nebo nekoho, kdo se uz s podobnou situaci setkal…
Vcera jsem byla 5. tyden po cisari a zacala jsem uz pred 3 dny intenzivne krvacet. Kojim co to jde, ale musim prikrmovat. Nicmene nevim, jestli je to v poradku, nebo mam radeji zajit na gyn. Pristi tyden mi konci sestinedeli a musim se stejne objednat na kontrolu. Ta nevim, jestli se mam znepokojovat, nebo je vse v poradku? Krvacim faaakt neobvykle hodne. Doposud to byly jen lehoulinky uz hnedy ocistky. :think:
Predem dekuji za nazory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7527
1.8.16 21:54

Buď v klidu, ono ty očistky se v průběhu šestinedělí mění, pokud jsi dosud měla spíš jen špinění a teď znova krvácení, je to v pořádku(pokud teda nemáš jiné vedlejší příznaky jako bolesti apod.) po šestinedělí tě stejně objedná alespoň ještě 14 dní po, právě kvůli tomu, že nemusíš být stopro vyčištěná. Já to u první kterou jsem taky přikrmovala měla stejně. Teď plně kojím a je všechno naprosto jiné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
1.8.16 21:57

@LidkaMat Ahoj, dostala jsem MS normálně 5.týden po porodu, šetstinedělí-nešestinedělí - byla tak silná (nikdy jsme takovou neměla, ani po 1. porodu), tak jsme zpanikařila a byla i na pohotovosti, kde mi udělli utz a zkonstatovali, že je o normální MS, dostala jsme rovnou i injekci na zatažení dělohy a po skončení MS, klasicky 5. den jsme se ještě růžově dočstila očistky. Kojit jsme nekojila, možná to bylo tím. Poradili mi hlídat teplotu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
1.8.16 22:00

Ja to mela i pri kojeni, tesne kolem sestinedeli jsem na dva dny krvacela jak pri ms, doktorce jsem to jako ms nahlasila, ale pak pul roku nic, tak to byly asi jeste ocistky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
1.8.16 22:01

@medunka23
No mela jsem prvni 2 tydny klasicke silne krvaceni a to postupne ustoupilo do toho slabounkeho hnedeho vytoku, ktery temer zmizel a najednou bum a hned zase takovehle krvaceni.
Je mi jasny, ze to jeste chvilinku potrva, ale takovyhle zmeny me.desi. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
1.8.16 22:05

@Frnda
Ano,.pokud je tohle MS, tak jsem tohle v zivote taky nemela :D je to sila. Nestiham menit vlozky. A priznam se, ac vim, ze se to nema, ale zkusila jsem tampon a pres prisernou bolest jsem ho zase vytahla. No jako bych si rvala dovnitr dratenku. Na mykozy trpim,.ale tohle se mi nezdalo byt bolest, nebo paleni pri mykoze. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
1.8.16 22:13

@LidkaMat takhle jsem to přesně měla u první, teď jsem nejvíc krvácela v porodnici když mi dávali kapačky s oxytocinem na zavinutí dělohy a ještě necelý týden po, potom nejvíc ze mě teklo právě při kojení a teď skoro nic, ale jsem po sekci 14 dní, uvidíme kam se to vyvine dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
1.8.16 22:15

Ms muzes dostat ikdyz kojis, na tu famu uz doplatilo spooouuuusty holek. Ale ocistky se mi taky vratily po tydnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
1.8.16 22:19

@LidkaMat Jestli si neklidná tak si zajeď, přeji příjemného lékaře- u mně to byly právě taky jatka a doktor: Kolik vložek denně?
Já: Měním co 3/4 hodiny.
doktor: otrávený pohled a - Nebudeme to přehánět.. ve zprávě klasická MS spotřeba 8 vložek denně. :zed: :mrgreen: Nakonec aby se člověk cítil provinile, že to přežije. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
1.8.16 22:21

@medunka23
Jo v proodnici to byly i docela intenzivni bolesti, ale to se zavinovala ta deloha a krvaceni byl mazec. Cca po 14 dnech to zacalo ustupovat a ted tahle prepadovka :zed:
A ja uz si rikala, ze to mam za sebou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
1.8.16 22:26

@Frnda
No u nas je ted zavrena nemocnice a moje gynekolozka ma dovcu, tak si asi jen zitra po telefonu zjistim u jineho gynekologa, jestli je nutne to takhle hrotit, nebo jsem jen pekne zbytecne vyplasena prvorodicka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
1.8.16 22:27

@LidkaMat Tak, či tak držím palce, ať to nic vážného není a hlídej tu teplotu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
1.8.16 22:35

@Frnda
Mam si teda prubezne merit teplotu? Vcera jsem mela v noci divny stavy a dnes. vlastne taky. Probudila jsem se spocena a se zimnici. Bricho me boli na dotyk a mam hobtakovy vypoukly. Nejim nic nadymaveho, takze nafoukla nejsem. :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
2.8.16 07:42
@LidkaMat píše:
@Frnda
Mam si teda prubezne merit teplotu? Vcera jsem mela v noci divny stavy a dnes. vlastne taky. Probudila jsem se spocena a se zimnici. Bricho me boli na dotyk a mam hobtakovy vypoukly. Nejim nic nadymaveho, takze nafoukla nejsem. :/

tak to bych radši jela na pohotovost do nejbližší nemocnice, pokud máš teď břicho bolavý a ktomu zimnice, asi se děje něco co by nemělo. Nicméně držím palce aby to opravdu nic nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
2.8.16 07:49

@LidkaMat Já bych asi taky jela, teplotu mi řekli ať hlídám, kdyby tam byl přeci jen nějaký zánět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí