Menstruace vs COVID

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
19.3.22 19:24

Menstruace vs COVID

Dobrý den všem,
Viděla jsem tady rozebírat téma „opožděná menstruace kvůli Covidu" a tak bych se taky ráda přidala a zeptala se.
Omlouvám se za anonym, ale není mi veřejě pod jménem příjemné se o tom bavit.
V půlce ledna jsem dostala COVID a hned i menstruaci zároveň. Můj covid probíhal tak, že mi v pátek se musela nakoupit, udělat dalších xy povinností a k večeru z toho všeho zmatku mě začala i bolet hlava. O víkendu jsem padla definitivně, měla jsem teplotu 38,9 a už jsem věděla, že na mě něco leze. Jen tak mimo očkovaná NEJSEM.
Menstruace mi skončila všechno v pořádku. Většinou když jsem věděla, že má být tak byla. Měla jsem ji pravidelnou již od prvního cyklu. Těhotná být nemůžu, protože jsem sex ještě neměla. Nemyslete si je mi skoro 20, což klidně veřejně přiznám. Prostě není zatím tady ten pravý.
Jen mi nejde do hlavy, že je to víceméně dva měsíce (70 dní cyklu) a menstruace stále nikde. Antikoncepci neberu a nikdy jsem nebrala. Ani takové to, že mě bolí prsa či podbřišek se nedostavilo. Vůbec mě nic nebolí. Ani dokonce horká vana nepomohla. Výtok mám furt jak při ovulaci (průhledný) a dnů kolem toho.

Máte někdo zkušenosti s tím, že se vám menstruace takhle odsunula i přes to že byla pravidelná? Budu ráda za jakoukoliv radu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
19.3.22 19:40

Ano, covid ti může rozhodit menstruaci.
Jestli to bude trvat další měsíc, objednej se na gynekologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
19.3.22 20:43

Ano, může rozhodit cyklus, také se mi stalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie