Menstruační bolest hlavy

Anonymní
21.10.19 07:20

Menstruační bolest hlavy .))

Milé dámy, jdu se sem poptat, jestli je toto jen můj kuriozní problém či to některá z vás zažila taktéž. Ještě tak před 6 lety jsem měla celkem běžnou menstruaci s bolestí v podbřišku, ale posledních těch 6 let mi s menstruací místo bolestí břicha přijde tak na tři dny ukrutná bolest hlavy ( nejspíš migréna, je mi občas i na zvracení), která chvilkami mizí, chvilkami se vrací, stupňuje, zmenšuje a prášek na ni moc neplatí, tak už si ho ani nedávám. Ještě mě nenapadlo se na to zeptat doktory, uvědomila jsem si to posledních pár měsíců, tak jsem zvědavá, než tam půjdu. Díky předem za případné reakce.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
21.10.19 08:03

Neni to kuriozni, u migren to casto s hormonalnim cyklem souvisi. Naopak je to dost typicke. Mas deti? Casto se toto objevuje po porodech. A mizi s klimakteriem. Mame to v rodine jak pres kopirak…

• Citovat
  • Upravit
3494
21.10.19 08:13

Mám to samé, taky až posledních pár let. K tomu bolest žaludku a ramene, přesně se opakující v těch měsíčních cyklech. Výborný to je. Léky nezabírají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
21.10.19 08:33

Jsem na tom stejně. Vždy migréna jako 🐷
Dříve jsem na to netrpela. Po porodu báječná migréna s aurou…hnus :zed:
Doporučuji doplňovat hořčík. Co se týká léků tak každému zabírá něco jiného. Mě pokud to chytim hned v počátku tak dvě tablety migralginu a zapít rozpustnym horcikem, po odstupu znovu. Vyhráno není, ale dá se fungovat. Jinak je to peklo :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
21.10.19 08:40

Běžte na neurologii, na migrénu i menstruační jsou specifické léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
748
21.10.19 11:39

Já to mám taky po třetím porodu. Při menstruaci pokaždé a teď už i někdy po ovulaci :-(. Byla jsem s tím na neurologii, dělali mi EEG, tam se nic nezjistilo, tak mi napsali prášky, ale po těch jsem jak zpitomělá, musím si lehnout, nejde fungovat, tak je neberu. Celkem mi zabírá migralgin, u toho se dá jakž takž fungovat. I jsem zkoušela brát nějaké léky (nevím už název) před menstruací, ještě něž začne hlava bolet, ale to mi nezabralo vůbec. Jako představa, že to bude až do přechodu, je dost hrozná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.19 12:17

Děkuji moc za reakce. Zkusím se poptat po tom Miralginu a uvidím, co to přinese za výsledky. Jinak já ještě nikdy nerodila, tak moc netuším čím ta změna.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa