Menstruační kalhotky Thinx

11700
4.8.16 08:59

Menstruační kalhotky Thinx

Už jste o nich slyšeli? Je tady někdo, kdo už je třeba vyzkoušel? Jestli to opravdu funguje, tak mě to přijde jako naprosto super věc, skoro se až nechce věřit, že to funguje… :think: :mrgreen:

http://www.expres.cz/…lebrity.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
276
4.8.16 09:01

Taky jsem zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
4.8.16 09:02

To jako, že když bych je měla na sobě tak nemusím použít vložku, tampon, kalíšek? Nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
4.8.16 09:03

@Netopirek
Přesně tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
4.8.16 09:07

Tak rozhodně bych to chtěla vyzkoušet. A jestli to fakt funguje, tak by to bylo super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
4.8.16 09:08

Za vyzkoušení to stojí, ale asi bych byla jako paní v článku dost nervní a chodila to pořád kontrolovat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
4.8.16 09:10

Mě by zajímalo složení. Jak je možné, že to tak absorbuje a neproteče? Nebudu zapařená? Jak často převlékat? Co zápach? Co v noci? Co při sportu, jízdě na kole…
Rozhodně to vypadá zajímavě.

• Citovat
  • Upravit
15814
4.8.16 09:19

@hehehe já to nějak nechápu :nevim: jako že ty nejsavější kalhotky do sebe pojmou „až dva tampony“… a v tom mám vydržet celý den? :think: jako buď má autorka článku špatné informace, nebo neví, „co je to menstruace“ :D anebo nás tahá za fusekli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
4.8.16 09:23

Pár diskuzí na toto téma na netu najdete, alespíš bych to viděla jako vhodné prádlo pro ty, co mají velmi slabou menstruaci- vyrábí je i české firmy, jsou na trhu několik let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
4.8.16 09:27
@Billi píše:
Mě by zajímalo složení. Jak je možné, že to tak absorbuje a neproteče? Nebudu zapařená? Jak často převlékat? Co zápach? Co v noci? Co při sportu, jízdě na kole…
Rozhodně to vypadá zajímavě.

To by mě taky zajímalo, moc přírodní to asi nebude… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
4.8.16 09:27

@smudlinky
To asi nebude to samé… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
4.8.16 09:31

@sagina
Celý den asi ne, jinde píší až 8 hodin a že jsou různé typy podle síly krvácení. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
4.8.16 09:35

@hehehe takže v kabelce místo čistých tamponů budu tahat prokrvácené kalhotky? a čím si s nimi tedy pomůžu? :nevim: nicméně já článek pochopila tak, že autorka v nich strávila celý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
4.8.16 09:37

Tady je to pěkně popsané, koho by zajímalo: :)
 http://www.tykraso.cz/…lhotky-test/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
4.8.16 09:39
@sagina píše:
@hehehe takže v kabelce místo čistých tamponů budu tahat prokrvácené kalhotky? a čím si s nimi tedy pomůžu? :nevim: nicméně já článek pochopila tak, že autorka v nich strávila celý den.

Tak je to pro ty, co tampony, kalíšek ani klasické vložky používat nechtějí nebo nemohou, těžko to budou vyhledávat ti, kterým dosavadní způsob vyhovuje…
Já jsem třeba jednou z těch co by to ocenili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast