Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Udělěj si graf a podle něj to máš lepší na to to poznat. Podívej se, jak kolik dní po ovu ti přišla ms. A taky jaké jsi měla teploty.Pak poznáš, že či to je těhu. Ale pokud ti teplota nepadá, tak by to těhu mohlo být.
Udělej si graf třeba na womenzone tečka cz a pak ho tu přidej. Věřím, že ti spousta napíše svůj názor. Ale úplnou jistotu ti dá TT. ![]()
Měříš rok a určitě víš, jak moc je tohle individuální. Jindy ti teplota klesala dřív? Nebo co je teď jinak, že to řešíš? ![]()
@Litta teplota vždy byla max 37,4 a pak na druhý den klesla na 36,8 a přišla MS, ale dneska 37,5 a jelikož mám MS pravidelnou tak mám čas do úterý. Protot se i divím a za celou dobu jen stoupá před tím vždy byla nad 37, ale kolísala nahoru a dolů
@lenusek11111 děkuji za radu
@Anonymní píše:
@Litta teplota vždy byla max 37,4 a pak na druhý den klesla na 36,8 a přišla MS, ale dneska 37,5 a jelikož mám MS pravidelnou tak mám čas do úterý. Protot se i divím a za celou dobu jen stoupá před tím vždy byla nad 37, ale kolísala nahoru a dolů
@lenusek11111 děkuji za radu
37,4 a 37,5 takový rozdíl nemusí být, třeba teď víc topíte nebo něco a ještě zítra nebo pozítří klesne jako vždy. Ale pokud ti opravdu průběh připadá jiný, může to být těhotenství, u kterého se někdy objevuje tzv. trojfázová křivka, kdy teplota jakoby ještě o něco vystoupá. Zkus v úterý test.
@Anonymní píše:
@Litta děkuji za radu, pokud teplota neklesne tak TT udělám.
Tak ať jsou tam. ![]()
@Litta kéžby, ale nějak moc tomu nevěřím, i když je to po prve co to mám tak
Tady je můj graf když se nám zadařil syn.. jestli ti to pomůže ![]()
http://www.womenzone.cz/…rnice2/grafy?…
Takže my jsme v ovulaci měli styk, za pár dní došlo k uhnízdění (pokles teploty) a jak to stouplo nad 37,1 už jsem neměřila.. a bylo to ono a dnes máme doma skoro dvouletého syna
Jinak já ode dneška měřím zase… takže držím pěsti ![]()
Jinak když koukám do grafu tak mně když teplota vylezla ať tak vysoko tak to nikdy nebylo těhotenství..
Tady je graf kdy se teplota držela tak vysoko a nakonec byla menses
@Wecernice2 píše:
Tady je můj graf když se nám zadařil syn.. jestli ti to pomůže![]()
http://www.womenzone.cz/…rnice2/grafy?…
Takže my jsme v ovulaci měli styk, za pár dní došlo k uhnízdění (pokles teploty) a jak to stouplo nad 37,1 už jsem neměřila.. a bylo to ono a dnes máme doma skoro dvouletého synaJinak já ode dneška měřím zase… takže držím pěsti
Ahoj.Na tvůj graf se nejde dostat.Taky jsem se chtěla ze zvědavosti mrknout.Ale nedostala jsem se na něj. ![]()
Když kliknete na odkaz otevře se Vám stránka, sjedete níže a vpravo kliknete na kliknutím na graf jej zvětšíte.. toto je přímo odkaz co na womenzone je pro nahlížení pro jiné uživatele..
@Wecernice2 „Uživatelka zveřejnila graf bazální teploty pouze pro své kamarádky.“
Ahoj všem. Přidávám svůj graf a ráda bych znala váš názor na možné těhu. Kdy mám testnout?
Dobrý den, holky prosím Vás chtěla bych se zeptat jak to máte s měřením. Já měřím teplotu už déle jak rok, jelikož se snažíme o miminko. Vždy jsem měla BT po OVU nad 37, ale kolísala. Třeba 37,3 a pak zase 37,4 a to na druhý den klesla. Teď máme sex jen při OVU jinak s ochranou(léčíme imuno). Po Ovu teplota klesla na 3dny pod 37 a pak je jen na hoře, ale buď stejně nebo stoupá. Dneska ráno už 37,5. MS mám dostat v úterý, tak bych se chtěla zeptat jak jste to měli vy při těhu. Jinak graf nemám jen zapisuju. Moc děkuji