Měření bazální teploty a možné těhotenství

Anonymní
13.10.13 20:24

Měření bazální teploty a možné těhu

Dobrý den, holky prosím Vás chtěla bych se zeptat jak to máte s měřením. Já měřím teplotu už déle jak rok, jelikož se snažíme o miminko. Vždy jsem měla BT po OVU nad 37, ale kolísala. Třeba 37,3 a pak zase 37,4 a to na druhý den klesla. Teď máme sex jen při OVU jinak s ochranou(léčíme imuno). Po Ovu teplota klesla na 3dny pod 37 a pak je jen na hoře, ale buď stejně nebo stoupá. Dneska ráno už 37,5. MS mám dostat v úterý, tak bych se chtěla zeptat jak jste to měli vy při těhu. Jinak graf nemám jen zapisuju. Moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1575
13.10.13 20:34

Udělěj si graf a podle něj to máš lepší na to to poznat. Podívej se, jak kolik dní po ovu ti přišla ms. A taky jaké jsi měla teploty.Pak poznáš, že či to je těhu. Ale pokud ti teplota nepadá, tak by to těhu mohlo být. :palec: Udělej si graf třeba na womenzone tečka cz a pak ho tu přidej. Věřím, že ti spousta napíše svůj názor. Ale úplnou jistotu ti dá TT. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
13.10.13 20:35

Měříš rok a určitě víš, jak moc je tohle individuální. Jindy ti teplota klesala dřív? Nebo co je teď jinak, že to řešíš? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.13 20:38

@Litta teplota vždy byla max 37,4 a pak na druhý den klesla na 36,8 a přišla MS, ale dneska 37,5 a jelikož mám MS pravidelnou tak mám čas do úterý. Protot se i divím a za celou dobu jen stoupá před tím vždy byla nad 37, ale kolísala nahoru a dolů
@lenusek11111 děkuji za radu

• Citovat
  • Upravit
14637
13.10.13 20:44
@Anonymní píše:
@Litta teplota vždy byla max 37,4 a pak na druhý den klesla na 36,8 a přišla MS, ale dneska 37,5 a jelikož mám MS pravidelnou tak mám čas do úterý. Protot se i divím a za celou dobu jen stoupá před tím vždy byla nad 37, ale kolísala nahoru a dolů
@lenusek11111 děkuji za radu

37,4 a 37,5 takový rozdíl nemusí být, třeba teď víc topíte nebo něco a ještě zítra nebo pozítří klesne jako vždy. Ale pokud ti opravdu průběh připadá jiný, může to být těhotenství, u kterého se někdy objevuje tzv. trojfázová křivka, kdy teplota jakoby ještě o něco vystoupá. Zkus v úterý test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.13 20:47

@Litta děkuji za radu, pokud teplota neklesne tak TT udělám.

• Citovat
  • Upravit
14637
13.10.13 20:51
@Anonymní píše:
@Litta děkuji za radu, pokud teplota neklesne tak TT udělám.

Tak ať jsou tam. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.13 20:55

@Litta kéžby, ale nějak moc tomu nevěřím, i když je to po prve co to mám tak

• Citovat
  • Upravit
Wecernice2
13.10.13 21:16

Tady je můj graf když se nám zadařil syn.. jestli ti to pomůže ;)

http://www.womenzone.cz/…rnice2/grafy?…

Takže my jsme v ovulaci měli styk, za pár dní došlo k uhnízdění (pokles teploty) a jak to stouplo nad 37,1 už jsem neměřila.. a bylo to ono a dnes máme doma skoro dvouletého syna :-) Jinak já ode dneška měřím zase… takže držím pěsti :hug:

• Citovat
  • Upravit
Wecernice2
13.10.13 21:20

Jinak když koukám do grafu tak mně když teplota vylezla ať tak vysoko tak to nikdy nebylo těhotenství..

Tady je graf kdy se teplota držela tak vysoko a nakonec byla menses

• Citovat
  • Upravit
1575
13.10.13 21:56
@Wecernice2 píše:
Tady je můj graf když se nám zadařil syn.. jestli ti to pomůže ;)

Takže my jsme v ovulaci měli styk, za pár dní došlo k uhnízdění (pokles teploty) a jak to stouplo nad 37,1 už jsem neměřila.. a bylo to ono a dnes máme doma skoro dvouletého syna :-) Jinak já ode dneška měřím zase… takže držím pěsti :hug:

Ahoj.Na tvůj graf se nejde dostat.Taky jsem se chtěla ze zvědavosti mrknout.Ale nedostala jsem se na něj. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wecernice2
13.10.13 22:00

Když kliknete na odkaz otevře se Vám stránka, sjedete níže a vpravo kliknete na kliknutím na graf jej zvětšíte.. toto je přímo odkaz co na womenzone je pro nahlížení pro jiné uživatele..

• Citovat
  • Upravit
14637
13.10.13 22:28

@Wecernice2 „Uživatelka zveřejnila graf bazální teploty pouze pro své kamarádky.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wecernice2
14.10.13 08:26

@Litta Už jsem to změnila na zobrazit všem :)

• Citovat
  • Upravit
1575
9.11.13 18:25

Ahoj všem. Přidávám svůj graf a ráda bych znala váš názor na možné těhu. Kdy mám testnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí