Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Klopotkova Nějaká forma masturbace? Jako proč ne, ale že nemáš zbytí a musíš si ten teploměr strkat do zadku, jinak se nezměříš, to nám z hlavy špejle nekoukaj.
Já nějak nechapu, proč se tu tolik lidí vysmívá měření teploty v rektu? Já si tak měřím teplotu taky, a jako fetiš, či jiná úchylka mi to nepříjde. Máme digitální teploměr do rekra a krom toho že měření je v rektu přesnější, než v podpaží, tak je to teda i rychlejší, než v podpaží. Měřím se tedy jen když jsem nemocná a schvácená, tak to radši změřim v zadnici, než abych to musela pevně držet v podpaží. Ale měření v rektu je funkční způsob měření jako v ústech, ve vagíně, v uchu,… je vidět, kdo na co hned myslí 🤭 ![]()
@Klopotkova píše:
Díky, uklidnila jsi mě. Já si ze zdravotních důvodů musím měřit teplotu každý den už od června, mně to fakt pod paží jde pomalu. Dříve, když jsem byla třeba nemocná a potřebovala jsem si teplotu změřit pod paží, tak mi to šlo v pohodě. Teď to trvá a mě to rozčiluje. Zkoušela jsem si měřit v puse a to se mi navalovalo, to nedávám.
Pokud jsi predtim merila v zadeli, nedivim se, ze te z mereni v puse pak navalovalo
![]()
Když jsem nemocný, tak si taky tak měřím teplotu. Nevidím na tom nic špatného, naopak je to o dost rychlejší a přesnější. V podpaží to někdy ani nezměří teplotu nebo naměří blbosti a to musím teploměr pevně stisknout, jenže po několika minutách to nic příjemného není. V puse mi to nepřijde hygienické, když doma máme teploměr pro všechny a dávat tolik peněz za IR teploměr nemá moc smysl.
Digitální teploměr se nemá jak rozbít, tak zkusit ten a vyrábí se i s ohebnou špičkou.
@Septy píše:
Já nějak nechapu, proč se tu tolik lidí vysmívá měření teploty v rektu? Já si tak měřím teplotu taky, a jako fetiš, či jiná úchylka mi to nepříjde. Máme digitální teploměr do rekra a krom toho že měření je v rektu přesnější, než v podpaží, tak je to teda i rychlejší, než v podpaží. Měřím se tedy jen když jsem nemocná a schvácená, tak to radši změřim v zadnici, než abych to musela pevně držet v podpaží. Ale měření v rektu je funkční způsob měření jako v ústech, ve vagíně, v uchu,… je vidět, kdo na co hned myslí 🤭
Stačí si teploměr dát pod paži a trochu si lehnout. Určitě pak lze teploměr nechat na stolku na příští měření a odpočívat. Ten z rekta musí pravděpodobně někdo umýt ![]()
Tak já v tom nevidím problém ten teploměr hned umýt. U nás, když už se použije teploměr do podpaží, se dezinfikuje stejně tak jako z rekta, protože když je někdo nemocnej, tak přece nenechám ten předmět od infekčního člověka někde válet na stolku 🤷♀️ Ale je to na každém, však není jen jeden způsob, jak to dělat,,správně” 😊
@Septy píše:
Tak já v tom nevidím problém ten teploměr hned umýt. U nás, když už se použije teploměr do podpaží, se dezinfikuje stejně tak jako z rekta, protože když je někdo nemocnej, tak přece nenechám ten předmět od infekčního člověka někde válet na stolku 🤷♀️ Ale je to na každém, však není jen jeden způsob, jak to dělat,,správně” 😊
Přesně, umýt teploměr je chvilička a narouzdíl od podpaží nemusím tak dlouho čekat a změří mi to teplotu pořádně, když se odečte těch 5 jednotek.
Teplotu v zadku jsem merila tak maximalne miminům, jinak si umime zmerit teplotu uplne normalne v podpazi. Pak taky existuji usni nebo celni teplomery…
omg, díky bohu za měřící pistolku na čelo ![]()
tahle řitní témata fakt zas jen provokace…
Poslední dobou zde zakládáš čím dál divnější diskuze, že si už myslím, že jsi prostě troll, kterému jsem do teď „žrala“ jeho zvláštní život a výstřelky.
@maja45 píše:
Poslední dobou zde zakládáš čím dál divnější diskuze, že si už myslím, že jsi prostě troll, kterému jsem do teď „žrala“ jeho zvláštní život a výstřelky.
Tato diskuse je založena tuším už nějakou dobu, však si to mysli, máš na to právo a je to Tvoje soukromá věc, netuším, proč máš potřebu mě o tom informovat. ![]()
@Klopotkova píše:
Tato diskuse je založena tuším už nějakou dobu, však si to mysli, máš na to právo a je to Tvoje soukromá věc, netuším, proč máš potřebu mě o tom informovat.
Rtuťový teploměr se už bohužel neprodává. Některé digitální opravdu stojí za nic.
@Klopotkova píše:
Přesně, umýt teploměr je chvilička a narouzdíl od podpaží nemusím tak dlouho čekat a změří mi to teplotu pořádně, když se odečte těch 5 jednotek.
Proto v nemocnici měří teplotu tou „zastaralou“ metodou a nestrkají nic pacientům do zadnice.
@topazio píše:Digitální o ničem a vyhozené peníze. Vím, že se rtuťové teploměry již nevyrábí, ale koupila jsem si po internetu jeden nový na bazaru a potom mám plněný calliem, je na stejném principu jako rtuťový, akorát se špatně sklepává a normálně se prodává v lékárnách.
Rtuťový teploměr se už bohužel neprodává. Některé digitální opravdu stojí za nic.