Měření teploty v konečníku u dospělého

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30408
10.3.22 07:06

@Klopotkova Nějaká forma masturbace? Jako proč ne, ale že nemáš zbytí a musíš si ten teploměr strkat do zadku, jinak se nezměříš, to nám z hlavy špejle nekoukaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
18.3.22 21:08

Já nějak nechapu, proč se tu tolik lidí vysmívá měření teploty v rektu? Já si tak měřím teplotu taky, a jako fetiš, či jiná úchylka mi to nepříjde. Máme digitální teploměr do rekra a krom toho že měření je v rektu přesnější, než v podpaží, tak je to teda i rychlejší, než v podpaží. Měřím se tedy jen když jsem nemocná a schvácená, tak to radši změřim v zadnici, než abych to musela pevně držet v podpaží. Ale měření v rektu je funkční způsob měření jako v ústech, ve vagíně, v uchu,… je vidět, kdo na co hned myslí 🤭 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
18.3.22 21:25
@Klopotkova píše:
Díky, uklidnila jsi mě. Já si ze zdravotních důvodů musím měřit teplotu každý den už od června, mně to fakt pod paží jde pomalu. Dříve, když jsem byla třeba nemocná a potřebovala jsem si teplotu změřit pod paží, tak mi to šlo v pohodě. Teď to trvá a mě to rozčiluje. Zkoušela jsem si měřit v puse a to se mi navalovalo, to nedávám.

Pokud jsi predtim merila v zadeli, nedivim se, ze te z mereni v puse pak navalovalo :D :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.22 12:28

Když jsem nemocný, tak si taky tak měřím teplotu. Nevidím na tom nic špatného, naopak je to o dost rychlejší a přesnější. V podpaží to někdy ani nezměří teplotu nebo naměří blbosti a to musím teploměr pevně stisknout, jenže po několika minutách to nic příjemného není. V puse mi to nepřijde hygienické, když doma máme teploměr pro všechny a dávat tolik peněz za IR teploměr nemá moc smysl.
Digitální teploměr se nemá jak rozbít, tak zkusit ten a vyrábí se i s ohebnou špičkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
1.10.22 12:31
@Septy píše:
Já nějak nechapu, proč se tu tolik lidí vysmívá měření teploty v rektu? Já si tak měřím teplotu taky, a jako fetiš, či jiná úchylka mi to nepříjde. Máme digitální teploměr do rekra a krom toho že měření je v rektu přesnější, než v podpaží, tak je to teda i rychlejší, než v podpaží. Měřím se tedy jen když jsem nemocná a schvácená, tak to radši změřim v zadnici, než abych to musela pevně držet v podpaží. Ale měření v rektu je funkční způsob měření jako v ústech, ve vagíně, v uchu,… je vidět, kdo na co hned myslí 🤭 :wink:

Stačí si teploměr dát pod paži a trochu si lehnout. Určitě pak lze teploměr nechat na stolku na příští měření a odpočívat. Ten z rekta musí pravděpodobně někdo umýt :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
1.10.22 16:48

Tak já v tom nevidím problém ten teploměr hned umýt. U nás, když už se použije teploměr do podpaží, se dezinfikuje stejně tak jako z rekta, protože když je někdo nemocnej, tak přece nenechám ten předmět od infekčního člověka někde válet na stolku 🤷‍♀️ Ale je to na každém, však není jen jeden způsob, jak to dělat,,správně” 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
1.10.22 16:50
@Septy píše:
Tak já v tom nevidím problém ten teploměr hned umýt. U nás, když už se použije teploměr do podpaží, se dezinfikuje stejně tak jako z rekta, protože když je někdo nemocnej, tak přece nenechám ten předmět od infekčního člověka někde válet na stolku 🤷‍♀️ Ale je to na každém, však není jen jeden způsob, jak to dělat,,správně” 😊

Přesně, umýt teploměr je chvilička a narouzdíl od podpaží nemusím tak dlouho čekat a změří mi to teplotu pořádně, když se odečte těch 5 jednotek.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
1.10.22 16:55

Teplotu v zadku jsem merila tak maximalne miminům, jinak si umime zmerit teplotu uplne normalne v podpazi. Pak taky existuji usni nebo celni teplomery…

• Citovat
  • Upravit
24851
1.10.22 16:59

:zed: omg, díky bohu za měřící pistolku na čelo :lol:
tahle řitní témata fakt zas jen provokace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
1.10.22 17:03

Poslední dobou zde zakládáš čím dál divnější diskuze, že si už myslím, že jsi prostě troll, kterému jsem do teď „žrala“ jeho zvláštní život a výstřelky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
1.10.22 17:16
@maja45 píše:
Poslední dobou zde zakládáš čím dál divnější diskuze, že si už myslím, že jsi prostě troll, kterému jsem do teď „žrala“ jeho zvláštní život a výstřelky.

Tato diskuse je založena tuším už nějakou dobu, však si to mysli, máš na to právo a je to Tvoje soukromá věc, netuším, proč máš potřebu mě o tom informovat. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
56505
1.10.22 17:30
@Klopotkova píše:
Tato diskuse je založena tuším už nějakou dobu, však si to mysli, máš na to právo a je to Tvoje soukromá věc, netuším, proč máš potřebu mě o tom informovat. :mavam:

Rtuťový teploměr se už bohužel neprodává. Některé digitální opravdu stojí za nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
1.10.22 17:37
@Klopotkova píše:
Přesně, umýt teploměr je chvilička a narouzdíl od podpaží nemusím tak dlouho čekat a změří mi to teplotu pořádně, když se odečte těch 5 jednotek.

Proto v nemocnici měří teplotu tou „zastaralou“ metodou a nestrkají nic pacientům do zadnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
1.10.22 17:40
@topazio píše:
Rtuťový teploměr se už bohužel neprodává. Některé digitální opravdu stojí za nic.
Digitální o ničem a vyhozené peníze. Vím, že se rtuťové teploměry již nevyrábí, ale koupila jsem si po internetu jeden nový na bazaru a potom mám plněný calliem, je na stejném principu jako rtuťový, akorát se špatně sklepává a normálně se prodává v lékárnách.
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex