Měření teploty v konečníku u dospělého

Klopotkova
9.3.22 21:26

Měření teploty v konečníku u dospělého

Zdravím.
Jsem zvyklá si měřit teplotu v konečníku rtuťovým teploměrem a teploměrem plněným galliem. Všechny elektrické letěly do koše, protože měřily absolutní nesmysly.
Teplotu pod paží si vlastně ani pořádně měřit neumím a když už se to povede, tak to trvá strašně dlouho.
V tom konečníku je to pro mě rychlé a hlavně přesné. Vím, že se má od výsledku odečíst 0,5 jednotek.
Můj muž ví, že si takto teplotu měřím a vypadlo z něj, že už mi to chtěl říct dříve, ale že je to nebezpečné z důvodu, že by mi ten teploměr při měření zrovna v zadnici praskl.
A já jsem teď dostala z toho trochu strach.
Teplotu si musím měřít často.
Měříte si někdo taky v konečníku?
P. S. Dotaz je myšlen vážně a ne, nejsem troll, který se tady skloňuje všude napříč diskusemi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27264
9.3.22 21:27

@Klopotkova teplotu už si několik let měřím pod jazykem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3460
9.3.22 21:32

@Klopotkova klopotice už na několik tvých diskusí chci reagovat otázkou - Kam na ty nápady a náměty chodíš?
Teplotu si měř klidně v zadku nebo předku, když ti prasnkne rtuťový teploměr, tak stejně většinou rupne vršek a ne špička zasunutá kdo ví kde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
9.3.22 21:35
@Klopotkova píše:
Zdravím.
Jsem zvyklá si měřit teplotu v konečníku rtuťovým teploměrem a teploměrem plněným galliem. Všechny elektrické letěly do koše, protože měřily absolutní nesmysly.
Teplotu pod paží si vlastně ani pořádně měřit neumím a když už se to povede, tak to trvá strašně dlouho.
V tom konečníku je to pro mě rychlé a hlavně přesné. Vím, že se má od výsledku odečíst 0,5 jednotek.
Můj muž ví, že si takto teplotu měřím a vypadlo z něj, že už mi to chtěl říct dříve, ale že je to nebezpečné z důvodu, že by mi ten teploměr při měření zrovna v zadnici praskl.
A já jsem teď dostala z toho trochu strach.
Teplotu si musím měřít často.
Měříte si někdo taky v konečníku?
P. S. Dotaz je myšlen vážně a ne, nejsem troll, který se tady skloňuje všude napříč diskusemi.

Ne. Odmala se umím změřit v podpaží. Řitní otvor mám na kakání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
9.3.22 21:38

Nevěřím, že je někdo tak neschopný a neumí si změřit teplotu v podpaží nebo pod jazykem :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
9.3.22 21:42

No, k tématu to není, je to k tvé osobě/nicku.. Nemůžu si pomoct, ale čím víc těch tvých nově založených příspěvků čtu, tím vic si říkám, že jsi fakt zvláštní/divná a jaká asi jsi v reálném životě a jak v něm funguješ… :think: 8)

Pardon za výlev :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
9.3.22 21:51

Nevidím důvod, proč by měl teploměr praskat z ničeho nic, nevidím důvod měřit si v dospělosti nějak zvlášť často teplotu, nevidím ani důvod, proč by bylo nějak nesnadné změřit si teplotu v podpaží. Dřív jsi byla celkem zábavná, ale poslední dobou je to od tebe dost “na sílu”.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
9.3.22 21:53

Upřednostňujeme měření teploty pod jazykem, na úplné přesnosti netrváme, protože ani při nemocích netrpíme vysokými horečkami.

Léta si ženy starších generací měřily bazální teplotu v jednom z otvorů a o žádném medializovaném případu otravy rtutí nevím.
Jako malá jsem blbla a dala teploměr do čaje. Praskl. Všichni žijeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
9.3.22 21:56
@Čičorečka píše:
Nevidím důvod, proč by měl teploměr praskat z ničeho nic, nevidím důvod měřit si v dospělosti nějak zvlášť často teplotu, nevidím ani důvod, proč by bylo nějak nesnadné změřit si teplotu v podpaží. Dřív jsi byla celkem zábavná, ale poslední dobou je to od tebe dost “na sílu”.

Známá, která měla problémy se štítnou žlázou, si taky musela měřit teplotu bazální i běžnou. Nízké teploty mohou znacit určité problémy.
Dále spoustu žen zajímá, jak funguje jejich tělo i mimo období snažení o dítě. Někdo používá symptotermální metodu jako antikoncepci. Měření teploty v dospělosti mě nepřekvapuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
9.3.22 21:59
@Pears206 píše:
Upřednostňujeme měření teploty pod jazykem, na úplné přesnosti netrváme, protože ani při nemocích netrpíme vysokými horečkami.Léta si ženy starších generací měřily bazální teplotu v jednom z otvorů a o žádném medializovaném případu otravy rtutí nevím.
Jako malá jsem blbla a dala teploměr do čaje. Praskl. Všichni žijeme.

Díky, uklidnila jsi mě. Já si ze zdravotních důvodů musím měřit teplotu každý den už od června, mně to fakt pod paží jde pomalu. Dříve, když jsem byla třeba nemocná a potřebovala jsem si teplotu změřit pod paží, tak mi to šlo v pohodě. Teď to trvá a mě to rozčiluje. Zkoušela jsem si měřit v puse a to se mi navalovalo, to nedávám.

• Citovat
  • Upravit
44197
9.3.22 22:10

@Klopotkova Podpaží je velmi nepřesné a pokud je potřeba teplotu přesně změřit, tento způsob se vůbec nedoporučuje. To ale znám už z dětství. Teplota by se měla měřit v nějaké dutině. Nejlépe by měl mít každý člen rodiny svůj teploměr.
V puse se to měří pod jazykem se zavřenými ústy. Taky jsem dávicí typ, nesnesu ani vyšetření se špachtlí a u zubaře se taky dávím.
Ale toto mi nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
9.3.22 22:13

Klopotko, teplota se dá měřit i vaginálně, tam snad riziko prasknutí nehrozí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
9.3.22 23:03

Si kup teploměr na čelo nebo do ucha a nemusíš stresovat z toho, že budeš mít rtuť v řiti.. :roll: :zed:

Taky občas máte pocit, že covid nenapadá jen plíce, ale i mozek..? :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
9.3.22 23:14

Tak hlavně nepřecházej na ten jazyk se stejnými teploměry :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15172
10.3.22 05:23

Tobě v řiti určitě nepraskne. Vzhledem k počtu tvých análů uz tam ty svaly nebudeš mít nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí