Měsíční výdaje

22.12.24 20:45

Měsíční výdaje

Zdravím holky, chtěla jsem se zeptat. Kolik tak máte měsíční výdaje na jednoho člověka? Vim je to dost individuální ale tak přibližně. Beru si hypotéku tak bych chtěla aspoň pro představu jestli vůbec vyjdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8547
22.12.24 20:47

A ty nevíš jaké máš sama vydaje? 8o Jídlo, oblečení, drogerie, telefon, benzín (?), měsíčník (?)….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
22.12.24 21:03

Tak pokud jsi sama a mas jen jednu výplatu, tak snad neni tak slozite spocitat, kolik ti pred výplatou zbývá, ne?
Ja kdyz zila sama se synem ve stridavce, tak jsem za 23 tisic čistého uplatila komplet vse, od najmu pres auto, potreby do skoly, polovinu synovych kroužků az po hospodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76872
22.12.24 21:03
@nataliehamackova píše: Více

bože, těchto diskusí je tu jen tak asi bambilion

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69016
22.12.24 21:11

A teď žiješ ze vzduchu? Si sepiš současné výdaje, TVOJE výdaje, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16340
22.12.24 22:12
@ugluk píše: Více

Asi si to neumí sama spočítat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.12.24 22:31
@nataliehamackova píše: Více

Jako fakt si myslíš, že moje výdaje ti pomůžou? Ok, jeden člen domácnosti cca 20 tis :mrgreen: :lol: je nás 7 :mrgreen: pomohlo ti to? :mrgreen: logicky si spočítej výdaje, záleží na mnoha faktorech. Mmchdm, banka ti jen tak hypo nedá, takže bych se zase tolik nebála

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kralovnal
25.12.24 07:54

Výdaje na jednoho se mohou pohybovat od 10 do 20 tisíc měsíčně, záleží na nájmu, jídle a dalších nákladech. Pokud plánujete hypotéku, počítejte raději s rezervou na nečekané výdaje. Dobré je si udělat podrobný rozpočet a zohlednit vše, co pravidelně platíte.

• Citovat
  • Upravit
1796
25.12.24 08:00

Tak já třeba zjistila, že pokud bych nedojížděla každý den do kanceláře a pracovala u domova měsíčně ušetřím jenom za sebe deset tisíc - jídlo, parkování, benzin a ostatní náklady na auto, lítačka a v teplákách do práce taky chodit nemůžu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24993
25.12.24 08:05

5-20 tis osoba, záleží v jaké fázi se zrovna nacházím :mrgreen: pomohlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
25.12.24 08:26

Když jsem si brala hypotéku a byla jsem na to sama, tak jsem to vypocitavala podle nejnižších příjmů (nemám fixní plat).
Výše hypotéky + náklady na provoz bytu+ alespoň 1500 rezerva měsíčně. V tu dobu jsem jela hodně na dřeň a byly měsíce, kdy mi po odečtu výše zmíněného už moc nezbývalo. Ale dneska mám téměř splacený vlastní byt, který bych si s nárůstem cen a obdobnou životní situací jako tenkrát, nemohla dovolit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel