Táhne se to

Disneyy
12.12.24 20:52

Táhne se to

Zdravím. Žiji sám doma v bytě přítelkyni mám. Starám se jí o pejska. Chtěla by však něco víc. Hlavně máme čas na miminko. Ovšem jsem v tíživé situaci jak psychické, tak fyzické… kdysi jsem byl vůl a měl epileptický záchvat. Od mala několik operací crohnovy choroby. Teď už je to lepší pp zdravotní stránce, ale po finanční je to hrůza… dlužím skoro 400 000,– bance. A splácím 15 000 měsíčně. Jsem nonstop v práci. Finance shánim nutne kde se dá. A nemám čas na nic jiného. Nevíte prosím jak získat peníze co nejrychleji a můžu být zodpovědným partnerem a hlavně psychicky nápomocný i mé přítelkyni. Než, aby mě viděla stále v depresích? :,( :,( :,( moc vás prosím. Pomozte mi nějak :( udělám pro vás cokoliv. Jsem zoufalý.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
76891
12.12.24 20:56
@Disneyy píše: Více

a z jakého důvodu dlužíš 400 000? a jestli vyděláváš 22 t a splácíš 15, je to prekérka, jestli vyděláváš 60 t, tak je to na pohodu

• načítám...
65279
12.12.24 20:57

Nepochopila jsem ten epileptický záchvat. Co to má společného s dluhy.

• načítám...
76891
12.12.24 20:59
@vokishka píše: Více

celé je to slátanina, dělá ze sebe chudáka, a asi si myslí, že mu budeme posílat peníze :zed:
nesnáším ukňourané muže

• načítám...
Disneyy
12.12.24 20:59

Byl jsem kdysi baraba..a vyhrál jsem moc peněz. Pak dostal epileptický záchvat a vše jsem prohrál na tipsportu. Už to mám vše sám zablokované at do toho nespadnu.. Vydělávám si necelých 30 000,–. A je to moc složité

• Upravit
Disneyy
12.12.24 21:01

@stinga nejde mi o to posílat mi peníze, ale zdá třeba partner by nevěděl o slušném výdělku. Jsem pracovitý. A spolehlivý.. a hlavně učenlivý

• Upravit
76891
12.12.24 21:02

no tak smůla, za blbost se platí

• načítám...
76891
12.12.24 21:08

ale tohle není pracovní portál, píšeš, že jsi v práci pořád, což teda být v práci pořád za 30 t je asi poměrně neefektivní, ale kdy bys měl čas na další práci?
navíc máš zřejmě zdravotní omezení a ani nepíšeš, co umíš

• načítám...
13993
12.12.24 21:08

Když jsi nonstop v práci, jak můžeš vydělávat takhle málo. Jestli chceš tip na práci, bylo by fajn napsat aspoň, kde bydlíš

• načítám...
76891
12.12.24 21:12
@Pidulka1991 píše: Více

hm, tak už se smazal :think:

• načítám...
Klopotkova
12.12.24 22:31
@stinga píše: Více

@admin Dobrý večer.
Poněkolikáté jsem si všimla, že tato paní se navcáží do uživatelů, kteří mají problém. Neporadí a má hloupé kecy, můžete si prosím celou diskuzi pročíst a říct na situaci svůj názor?
Krásný advent.

Klopotkova

• Upravit
1828
13.12.24 00:13

Pokud dlužíš 400 tisíc a splácíš po 15 tisících, tak to máš za 26 měsíců splacené. To je přece docela snesitelná vyhlídka. Zhruba za dva a půl roku budeš mít splaceno.
Samozřejmě kdybys našel na pár hodin ještě přivýdělek, tak by se vaše životní úroveň zvedla. Ale píšeš, že nejsi úplně zdravý, takže pozor na to, abys nemarodil a neztratil tu stávající práci.
Co se dá dělat, škoda, mít zbytečný dluh. Ale každý máme lepší a horší časy. V téhle situaci by myslím nebylo rozumné dítě si pořizovat. Nejdřív je potřeba si ten život uspořádat. Důležité teď je, že jste na to dva, že máte kde bydlet a že máte práci. To jsou základy, kterých se momentálně držte.

• načítám...
13993
13.12.24 06:49
@Klopotkova píše: Více

A co mu měla jako poradit? Vždyť ani nic pořádně nenapsal :nevim:

• načítám...
Anonymní
13.12.24 08:44

@Klopotkova tak za hloupost se platí, já se Stinga souhlasím…:-) manžel dělá na 8h a 50 donese, zbytek tráví s námi nebo příležitostně vydělá navíc, abychom se měli lépe, když jsem na RD a před RD jsem měla 35 a byla jsem o půl třetí doma…

• Upravit
80136
13.12.24 08:50

A mne by zajímalo, co má společného epileptický záchvat s hraním na automatech.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel