Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Podle mého názoru nezbývá než ještě dva-tři dny počkat buď MS dorazí nebo ne. Pak zajdi k Dr. vezme krev a budeš mít jistotu…pokud bude těhotenství vyloučeno, možná píchne vyvolávačku.
A ty pozoruješ, kdy přesně máš ovulaci?Třeba mohla být o tři dny opožděná a tím pádem mešká i MS… těžko říct… ![]()
právě že nevim kdy mam ovulaci, myslim ze byla spozdena protoze i predmenstruacni syndrom mi prisel pozdeji nez u predchozich cyklu. Dnes už me tolik prsa neboli jako tomu bylo predtim, vubec nevim, cekani je strasne.
Věřím…čekání je příšerné
..a ty si přeješ těhu?
Pokud si nejsi jistá ovulací, tak nezbývá nic jiného než ještě čekat…pokud MS nedorazí určitě zajdi ke svému Dr.
ještě si práve nepřeju těhu. Myslim že na me zanechává i velký vliv stres.
Psychika je potvora
a dokáže i divy…třeba i MS posunout. Dnešní těhotenské testy jsou ale už dost kvalitní a 3 dny po vynechané MS už by ti // ukázaly, kdybys byla těhu. Samozřejmě jsou i výjimky, kterým test potvrdí těhu až mnohem později.
Tak alespon dekuji za názory:) doufám ze bude vsechno v pořádku a dělám naprosto zbytecne starosti i stres k tomu.
Dobry den chtela jsem se zeptat beru pravidelne prášky a zacla jsem brat druhe plato bez 7denni prestavky mezi tim jsem mela pohlavni styk nini jsem mela dostat ms ms a druje den me meska je možné že jsem těhotná? děkuji
Dobrý den potrebuji radu, jsem už zoufalá..mešká mi menstruace 3 dny, predmenstruacni syndrom mam jako boleni prsou ale menstruace pořád nikde. Test jsem si delala v den kdy mi mela prijit MS ale byl negativni a vcera taky negativní. Pořád sleduji kdy se mi MS objevi a stale nic. Pohlavni styk jsem mela pred mescicem v dobe svých dnu a potom s kondomem..vse by melo byt v porádku ani jednou do me partneer neejakuloval.Prosím poradte myslíte ze mohu být těhotná? zadne jine priznaky nemam krome boleni prsou jako kazdy cyklus pred Ms nemam. jenom nestale cekam na MS. Cyklus mi nekdy vykývá o 2 dny.antikoncepci neberu
dekuju