Mestruace 2x za měsíc?

127
25.7.14 13:25

Mestruace 2x za měsíc?

AHoj holky,
chci se jen zeptat, zda máte někdo podobnou zkušenost. Jelikož odjíždíme na dovču, objednám se na gyndu až po příjezdu a tak zatím píši pro rady sem.

Měla jsem menzes předminulý týden normálně v termínu, ale trval přes týden. U mě velmi neobvyklé, ale budiž, řekla jsem si. Normálně mi trvá cca 3 dny. No a dnes jsem dostala další, předcházelo tomu několik nocí bolestí, což mívám vždy při ovulaci. Těhotná bych byla moc ráda, s manželem se snažíme o druhé, ale myslíte, že by se takto mohlo projevovat těhotenství? Docela pochybuji, ale test si asi zkusím pro jistotu zítra ráno udělat. Zatím se chci jen zeptat, zda se to už někomu z Vás taky stalo. Docela mě to totiž vylekalo při mé naprosto pravidelné ovulaci i menstruaci.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2118
25.7.14 13:30

Když jsem měla potíže se štítnou žlázou, tak jsem menstruovala hodně často a dlouho… může to být i tím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
25.7.14 13:41

Já jsem před rokem samovolně potratila a MS tehdy trvala déle než měla, a skončila až když mi dr. dal léky. Tak že by to mohlo být i tím. Zkus udělat ten test, já i po tom potratu měla ještě slabou čárku na testu, zbytkové Hcg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.14 13:43

@boruvkay mě se stalo před rokem, že jsem najednou měla ms každých 14 dní a dr. mi řekla, že mám polycystické vaječníky a dostala jsem nějaké prášky na srovnání na 3 měsíce a pomohlo to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85544
25.7.14 14:18

@EINNER spise me napada, jestli nemas cystu, ta zpusobuje bolesti a nepravidelnou MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí