Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To bude doktor od doktora - jak to posoudí - prostě tam zavolej a uvidíš
A když řekneš nadřízenému, že máš bolesti a ani prášek nezabral, bude tě nutit pracovat? Bude to mít efekt? Nebudeš dělat jen chyby? Nepomhl by jeden den s ohřívací lahví v posteli, čert vem nějakou práci?
Normální člověk to pochopí. Konzultovala bych bolest a lékařem. Ale asi bych si neschopenku na bolavé břicho nebrala.
@Russet každý zaměstnavatel není normální, pokud ji nepustí domů, tak proč ne neschopenku, pokud bude lékař ochotný ji vystavit
@stinga píše:
@Russet každý zaměstnavatel není normální, pokud ji nepustí domů, tak proč ne neschopenku, pokud bude lékař ochotný ji vystavit
To je otázka, po telefonu.
@Anonymní píše:
@Russet zaměstavatel nepochopí. toto neuznává
Tak jdi prostě k lékaři, že ti je zle. Jestli se to dá vydržet, zajdi odpoledne. My ti takhle na dálku těžko řekneme, jestli to prejde a co s tím.
@Russet já vím, že mi nevidíte do břicha.
ptám se, jestli je vůbec možny na to napsat neschopenku. já ji v životě měla snad 2×
@Anonymní píše:
ptám se, jestli je vůbec možny na to napsat neschopenku. já ji v životě měla snad 2×
Můj gynekolog by mě asi chtěl vidět. Od něj jsem nikdy žádanku na neschopenku nebrala. Když chci OČR na dítě, dovedu dítě k lékařce a ta mi bez problémů doklad vystaví. Moje praktická by mě chtěla vidět, leda bych řekla, že mám nejspíš koronavirus. To by mě poslala na testy.
@Anonymní píše:
moje bývalá gyndařka by ti jí nenapsala, můj součastný ano je inteligent, měla jsem kolegyni co odvezla s tímto problém záchranka prostě to dostala uprostřed dne a složila se pak marodila dva dny každý měsíc
@ka2ka píše:
moje bývalá gyndařka by ti jí nenapsala, můj součastný ano je inteligent, měla jsem kolegyni co odvezla s tímto problém záchranka prostě to dostala uprostřed dne a složila se pak marodila dva dny každý měsíc
také jsem zažila, že pro kolegyni musel dojet manžel a odnést ji v náručí do auta, pak teda na gyndě musela podstoupit vyšetření bohužel a neschopenku jí napsali
Volala jsem. na neschopenku jsem se neptala. jen jsem mu řekla, co mě trápí. posílá mi čípky na bolest a mám vydržet. pokud by se to už nedalo, mám přijít
Užívám si podobné radosti s „myomem“ - příští měsíc by mi snad už měli odstranit, posledních pár měsíců si prostě na ten 1 den, když je to nejhorší, beru dovolenou, šéf zhruba ví proč a nemá s tím vůbec žádný problém..
nač bych mu taky byla v práci, když bych prac.dobu proseděla v křečích na wc a trávila ji přebalováním apod…
radši si pak další den udělám vše v klidu..
neschopenka na tohle je taková „divná“, protože to do dvou dnů přejde a řešit to takhle každý měsíc?
„Stopka na dovolenou až do vánoc“ zní jako slušný bossing…
Prosím o radu.
Po gyn. potížích / cysta a stále krvácení/ mi byl předepsán Nothetisteron. Brala jsem 14 dni, teď jsem dostala velmi silnou ms. Hodně krvácím a mám šilené bolesti. Brufen ani novalgin nezbral.
Zvažuji volat dr. zda mě může nechat doma. Na dovolenou máme stop do vánoc. Sedím v kancelaři, ale je to strašné.
Může na toto dr. naosat neschopenku?
Jak dlouho po tom nothest. můžu mit tak bolestivou ms.
omluva za anonym