Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky,už 2 dny se pokouším o vložení druhého metříku a prostě mi to nejde.Pořád se mi tam objevuje nějaka adresa pod tím metříkem.Nevím co dělám špatně,můžete mi poradit?díky Ket
No neporadím, jenom mám ten samý problém…chtěla jsem aktualizovat údaje a fotku, dělala jsem to přesně podle návodu, zkopírovala BBC kódy, vložila do podpisu a nic. Ten starý metřík do dvou let šel, tenhle nový do tří let nejde…no ještě půl roku a budu vkládat metřík do čtyř let, třeba zase půjde ![]()
Gino, tobě jsem metřík opravila, příště stačí poslat mail, Ketynko v tom tvém se nevyznám - mohla bys mi sem zkopírovat metřík přímo ze stránek, kde si ho děláš? Jakýkoli kompletní kód.
L.
PS: Opravdu je lepší napsat mi mail - diskuse si taky nemusím všimnout.
Lesi,já se v tom nevyznám.Ten první metřík je ok.ten druhý tam nepatří přišlo to2×.a ty adresy podtím to jsou ony ty stránky kde jsem vybírala ten metr,chápeš? ![]()
Ketynko, v těch adresách nebyl žádný metřík, zdá se, že jsi je zkopírovala do sebe a k tomu se něco smazalo… Potřebuji jeden celý kód - jakýkoli, ale celý. Klidně ho vlož sem jako text ![]()
L.