metřík-nejde

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14
8.2.08 14:59

metřík-nejde

Ahojky holky,už 2 dny se pokouším o vložení druhého metříku a prostě mi to nejde.Pořád se mi tam objevuje nějaka adresa pod tím metříkem.Nevím co dělám špatně,můžete mi poradit?díky Ket

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1268
8.2.08 15:16

No neporadím, jenom mám ten samý problém…chtěla jsem aktualizovat údaje a fotku, dělala jsem to přesně podle návodu, zkopírovala BBC kódy, vložila do podpisu a nic. Ten starý metřík do dvou let šel, tenhle nový do tří let nejde…no ještě půl roku a budu vkládat metřík do čtyř let, třeba zase půjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
8.2.08 15:45

Gino, tobě jsem metřík opravila, příště stačí poslat mail, Ketynko v tom tvém se nevyznám - mohla bys mi sem zkopírovat metřík přímo ze stránek, kde si ho děláš? Jakýkoli kompletní kód.

L.

PS: Opravdu je lepší napsat mi mail - diskuse si taky nemusím všimnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
8.2.08 17:29

Lesi,já se v tom nevyznám.Ten první metřík je ok.ten druhý tam nepatří přišlo to2×.a ty adresy podtím to jsou ony ty stránky kde jsem vybírala ten metr,chápeš? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
8.2.08 17:42

Lesi smazala jsem to úplně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
8.2.08 20:10

Ketynko, v těch adresách nebyl žádný metřík, zdá se, že jsi je zkopírovala do sebe a k tomu se něco smazalo… Potřebuji jeden celý kód - jakýkoli, ale celý. Klidně ho vlož sem jako text :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky