Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, chtěla jsem vzít přítele na oslavu narozenin do výborné mexické restaurace El Pueblo v Praze. Byla jsem tam před lety a stěžovat jsem si nemohla, bylo to luxusni, ale četla jsem teď nedávné recenze a prý se dost zhoršili po pandemii. A prý už tam v životě ty lidi nepůjdou. Tak jsem se chtěla zeptat, jestli neznáte jinou dobrou mexickou restauraci v Praze, která by stála za to ji navštívit?
Znám na Újezdu restauraci Cantina, bývalá výborná. Teď už jsem tam dlouho nebyla, tak nevím… Zkus kouknout na recenze.
@Shak píše:
Ahoj holky, chtěla jsem vzít přítele na oslavu narozenin do výborné mexické restaurace El Pueblo v Praze. Byla jsem tam před lety a stěžovat jsem si nemohla, bylo to luxusni, ale četla jsem teď nedávné recenze a prý se dost zhoršili po pandemii. A prý už tam v životě ty lidi nepůjdou. Tak jsem se chtěla zeptat, jestli neznáte jinou dobrou mexickou restauraci v Praze, která by stála za to ji navštívit?
cantina na ujezdě, miluju, je tam snad 20 let ![]()
http://www.restauracecantina.cz/
pozor, koukám, že neberou karty..
@welovefashion píše:
cantina na ujezdě, miluju, je tam snad 20 let
Ještě víc, založena 1997
. Pamatuji si, že jsem tam byla hodně brzy po založení a pak ještě několikrát a vždy jsem si pochutnala.
Las adelitas (i s taquerií - tam se specializují na tacos), nebo ALEBRIJES na malé straně
A teda Cantina je spíš tex-mex, než autentické mexiko, stejně jako La Casa Blu.