Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, někdo z Olomouce?
Našla jsem web, kde je ceník platnost od 1.4.20 - tak nevím, jestli je aktuální. 18 kč/40 min platí?
Pochopila jsem správně, že abych mohla používat tu aplikaci, musím někam na přepážku, aby mi přiřadili mobil?
A celodenní jízdenku si bez aplikace nekoupím? Dá se koupit normálně papírová jízdenka?
Budu tam jen 3 dny.
Díky.
Nejsem místní, ale často tam jezdíme - 18 Kč platí. Celodenní kupujeme normálně papírovou, třeba hned u nádraží v trafice mají jízdenky, když člověk nemá drobné do automatu.
@stín katedrál píše:
Nejsem místní, ale často tam jezdíme - 18 Kč platí. Celodenní kupujeme normálně papírovou, třeba hned u nádraží v trafice mají jízdenky, když člověk nemá drobné do automatu.
super, dik. Přijedu vlakem, tak si tam hned koupim vsechny tri. A stipne se to pak v tramvaji normalne?
@Pudloslava Ano, normálně se označí ve strojku v tramvaji při nástupu.
Celodenní je i papírová. V nádražní hale je prodejna DPMO, tak i automat, který bere i platební karty, popř. i karty v mobilu. Jenodenní je přenosná, tak by snad měla jít koupit i v tom automatu. Ale z hlavy si teď nevzpomenu.
Na 40 min/18,– Kč a celodenní ( 24 hod od označení ) stojí 46,– Kč. Ta za 18,– Kč platí o víkendu 1 hodinu. Cvakne se klasicky v buse/tram. Případně jde koupit ta 18,– Kč SMS jízdenka zasláním textu " DPMO " na 90206 ![]()
@Pudloslava Je i normální aplikace do mobilu jako v Praze.
To spárování na přepážkách je spojené s „chytrými aplikacemi“ jako třeba hodinky.
Jinak se dá dojít téměř všude pěšky.
@Evkad píše:
@Pudloslava Je i normální aplikace do mobilu jako v Praze.
To spárování na přepážkách je spojené s „chytrými aplikacemi“ jako třeba hodinky.Jinak se dá dojít téměř všude pěšky.
Kvuli trem dnum asi prepazku na sparovani vyhledavat nebudu, vyresim to papirem. Diky
Ahoj maminky prosím poradíte mi, syn bude dojíždět z Mohelnice autobusem do školy k Hradisku. Nastoupí v Mohelnici koupi si lístek do Olomouce ale pak tam předseda na městskou dopravu aby dojel přímo ke škole. To už ten lístek neplatí a musí si koupit z toho automatu? Děkuji