MHD Olomouc jízdné

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
43028
28.3.22 12:31

MHD Olomouc jízdné

Ahoj, někdo z Olomouce?
Našla jsem web, kde je ceník platnost od 1.4.20 - tak nevím, jestli je aktuální. 18 kč/40 min platí?
Pochopila jsem správně, že abych mohla používat tu aplikaci, musím někam na přepážku, aby mi přiřadili mobil?
A celodenní jízdenku si bez aplikace nekoupím? Dá se koupit normálně papírová jízdenka?
Budu tam jen 3 dny.

Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4625
28.3.22 12:34

Nejsem místní, ale často tam jezdíme - 18 Kč platí. Celodenní kupujeme normálně papírovou, třeba hned u nádraží v trafice mají jízdenky, když člověk nemá drobné do automatu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
28.3.22 13:31
@stín katedrál píše:
Nejsem místní, ale často tam jezdíme - 18 Kč platí. Celodenní kupujeme normálně papírovou, třeba hned u nádraží v trafice mají jízdenky, když člověk nemá drobné do automatu.

super, dik. Přijedu vlakem, tak si tam hned koupim vsechny tri. A stipne se to pak v tramvaji normalne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4625
28.3.22 14:15

@Pudloslava Ano, normálně se označí ve strojku v tramvaji při nástupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
28.3.22 14:19

Celodenní je i papírová. V nádražní hale je prodejna DPMO, tak i automat, který bere i platební karty, popř. i karty v mobilu. Jenodenní je přenosná, tak by snad měla jít koupit i v tom automatu. Ale z hlavy si teď nevzpomenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
28.3.22 15:27

Na 40 min/18,– Kč a celodenní ( 24 hod od označení ) stojí 46,– Kč. Ta za 18,– Kč platí o víkendu 1 hodinu. Cvakne se klasicky v buse/tram. Případně jde koupit ta 18,– Kč SMS jízdenka zasláním textu " DPMO " na 90206 :kytka:

• Citovat
  • Upravit
43028
28.3.22 19:43

Diky moc, vypada to v pohode a jednoduse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
28.3.22 19:55

@Pudloslava Je i normální aplikace do mobilu jako v Praze.
To spárování na přepážkách je spojené s „chytrými aplikacemi“ jako třeba hodinky.

Jinak se dá dojít téměř všude pěšky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
28.3.22 19:56
@Evkad píše:
@Pudloslava Je i normální aplikace do mobilu jako v Praze.
To spárování na přepážkách je spojené s „chytrými aplikacemi“ jako třeba hodinky.Jinak se dá dojít téměř všude pěšky.

Kvuli trem dnum asi prepazku na sparovani vyhledavat nebudu, vyresim to papirem. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
12.5.22 11:08

Mhd Olomouc

Ahoj maminky prosím poradíte mi, syn bude dojíždět z Mohelnice autobusem do školy k Hradisku. Nastoupí v Mohelnici koupi si lístek do Olomouce ale pak tam předseda na městskou dopravu aby dojel přímo ke škole. To už ten lístek neplatí a musí si koupit z toho automatu? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová