Miele
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Miele
Ahoj! Máte někdo zkušenosti se sušičkou Miele Softtronic T 7744 C?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahojky, mam cely set i s prackou a jsem moc spokojena. Ale je to muj prvni (a asi i posledni
), tak nemam srovnani. Jedine minus vidim v tom, ze pradlo ze susicky nevoni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pračka Miele
Ahoj, netušíte někdo, jak se zbavit blikající kontrolky odloženého startu u pračky Miele?
Nemám návod, je dovezená už použitá z Německa a tápu:D.
Na netu jsem nic nenašla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kkacenka píše:
Ahoj! Máte někdo zkušenosti se sušičkou Miele Softtronic T 7744 C?
Miele je bezkonkurenční, vyhrávají i testy. Já bych se nebála.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nicki.Minaj píše:
Miele je bezkonkurenční, vyhrávají i testy. Já bych se nebála.
Dotaz, na který odpovídáš, je víc než 4 roky starý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lakynka píše:
Ahoj, netušíte někdo, jak se zbavit blikající kontrolky odloženého startu u pračky Miele?Nemám návod, je dovezená už použitá z Německa a tápu:D.
To nejde nijak resetovat? nikdy jsem s ní tedy nemanipulovala, ale určitě tam bude nějaké takové tlačítko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lakynka píše:
Ahoj, netušíte někdo, jak se zbavit blikající kontrolky odloženého startu u pračky Miele?Nemám návod, je dovezená už použitá z Německa a tápu:D.
Já když mám odloženy start aktivovaný, tak ho musím ‚vyblikat‘ do nuly, než se mi zobrazí normálně zbývající čas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Seizdra píše:
Dotaz, na který odpovídáš, je víc než 4 roky starý.
Ani jsem si nevšimla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Seizdra To jo… I když se to vynuluje. Ale asi dobrý. Ono to bliká, jako že je to připravený na další praní nebo tak… ![]()
Ale už to alespoň pere:D. Já měla vždycky klasický pračky, kde nebylo potřeba žádného umění, ale toto ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lakynka píše:
@Seizdra To jo… I když se to vynuluje. Ale asi dobrý. Ono to bliká, jako že je to připravený na další praní nebo tak…Ale už to alespoň pere:D. Já měla vždycky klasický pračky, kde nebylo potřeba žádného umění, ale toto
Tak mně taky bliká když dopere
Příspěvek upraven 04.02.14 v 16:01
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám tu novou sluníčku Mile stojí cca 60 tis. je bezkonkurenční cenu píšu proto. protože nejsem doma a z hlavy nevím typ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lakynka No taky by to asi šlo, ale přijde mi to moc „tvrdý“. Ono to jde tím tlačítkem „Start/Stop“… Nějak se to víckrát zmáčkne nebo tak. Je to v návodu, já to zatím nepouřila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit