Sušička na ovoce

10054
16.8.08 19:05

Sušička na ovoce

Prosím, je tu někdo, kdo používá sušičku na ovoce? Konečně bych si jí ráda letos pořídila a nějak vůbec nevím jakou značku. Určitě bych chtěla nějakou větší a aby alespoň jedno plato bylo plné :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
16.8.08 20:36

Taky ji mám v plánu, jen nevím, zda už letos. Takže se k dotazu přidávám - uvítám všechny tipy.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
16.8.08 20:45

Ahoj. Určitě neprohloupíte! Super věcička. My v tom sušíme houby, je to suché hned (a krásně to voní:)) S vychytávkama a konkrétním typem neporadím, záleží, jaké máte nároky. My koupili první, na kterou jsme padli a svůj účel plní dokonale:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
16.8.08 21:04

Ahoj
Se značkou neporadím,koupila jsem první levnou,kterou jsem uviděla. :wink: Ale někde jsem četla,že ty s průhlednými pláty,jsou moc nízké a ovoce se lepí k tomu vrchnímu.Ale nevím,co je na tom pravda. Stejně ta,na kterou jsme natrefili,je bílá.A jsem moc spokojená.Už se těším na podzim na jablíčka. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
16.8.08 21:08

Souhlas se všemi, kdo jsou rádi, že ji mají.
Kupovat základní množství pater, další se dají dokoupit, ale výkon sušičky na to není stavěný a nesuší dostatečně.
My jsme kupovali tu z takového měkkého neprůhledného plastu, zdá se mi odolnější.
Máme Etu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
16.8.08 21:42

Holky a děláte v tom někdo třeba pláty? Myslím jako namixovat nějaké ovoce a usušit na placku? Jedla jsem takhle udělanou rybízovou roládu. Usušená placka z rybízu a jako nápln tvaroh - vynikající. :wink:
A co třeba bylinky? Nepropadávají sítem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
16.8.08 21:46

Placky - rybízové - dělala švagrová jako vánoční cukroví a po všem tom šíleném sladkém byly ty kyselkavé placičky úplně super. Bez tvarohu tedy.
Bylinky, třeba libeček, suším celé listy a dokonalé prosušené podrtím v rukách. Rozhodně jednodušší než je před sušením krájet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
16.8.08 22:20

Makino - s těma bylinkama - to je dost dobrej nápad :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
16.8.08 23:00

Sušička? Jo tak tu někde máme, ale zaboha si nevzpomenu kde - přiznávám, že jsme ji tak 4-5 let nevytáhli. Ani nevím proč, zřejmě se nikomu nechce sušit, a ani celkem není co :roll: . Al e kdo má užitkovou zahradu, tak to asi využije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
16.8.08 23:05

Sušičku jsem koupila mým rodičům loni k vánocům, zpracovali nadbytky jablek a švestek. Letos v ní sušíme spíš houby, ovoce se neurodilo.
Vybírala jsem podle příkonu (500W), možnosti regulovat proudění vzduchu a množství plat (9ks). Stála okolo tisícikoruny a funguje moc dobře.
 Bára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43043
17.8.08 08:25

sušička.

Zrovinka jsem si půjčovala sušičku od našich, máme 700W - což je značný žrout energie. sušila jsem švestky - asi 15 hodin - za tu dobu to sežralo asi 60 Kč - pořád se to vyplatí oproti kupování, ale sušení na topení je přecejen šetrnější k přírodě i peněžence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí