Parní čistič - použití
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Parní čistič - použití
Ahoj holky,
tak jsem po dloooooouhém váhání zakoupila parní čistič.
Konkrétně tenhle:
http://www.vltava2000.cz/…dsDetail.asp?…
Zkoušela jsem dnes asi v jednu ráno, takže zkušeností moc nemám, ale chci se zeptat, na co ho používáte.
Já jsem zkoušela sporák a podlahu. Fungovalo to docela hezky, ALE všechno je uplně mokré. To je asi pochopitelné vzhledem k tomu, že pára je vlastně voda. Jak tu vodu tedy likvidujete? Chtěla jsem tím vzít třeba vnitřky topení, ale nevím jak. Mám dát pod ně hadr?
A další problém vidím v používání těch nástavců, nevím, který použít na co. Tak pokud mi můžete poradit, tak budu moc ráda.
Díky, jdu se vrhnout na úklid po malování.
Halka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahojky,
u nás byl před časem doma nějaký chlapík na předvádění nějakého parního čističe. Takže si jenom vybavím, že když tím třeba „postříkal“ okna, tak potom tu vlhkost utřel takovou tou gumovou stěrkou na okna. A když mi předváděl čištění vnitřků radiátoru, tak vzhledem k tomu, že v té místnosti byla plovoucí podlaha, tak to potom pod topením utřel hadrem(ale zase tolik vody tam nebylo, spíš tam spadnul ten prach a nečistoty). Pokud by se to dělalo v mistnosti s kobercem, tak by se pod to asi určitě něco dát muselo. Ale je to divný, jak píšeš, že všude je sposta té vody. To by snad tolik být nemělo, alespoň tedy u nás při té jeho ukázce to spíš bylo o páře a vody jen minimum.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky. Ještě jsem se dočetla v návodu, že během první hodiny může odtékat voda, která vyplaví nečistoty z přístroje, které se tam dostaly při výrobě. Tak se utěšuju, že se to zlepší.
Halka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojda, jý mám parní čistitč lux a je naprosto super. topení čistím tak, že za ně dám igelitovou tašku nebo něco podobného, na zem hadr a stříkám. jinak bych měla špinavou zeď. ale je to rychlovka, lepší než ručně. co se týče množství vody, záleží na kvalitě toho čističe. např. mop z TV produkts když se s ním setře tak je mokro, ten nás je téměř sucho. lepší než hadr
- načítám...
- Citovat
- Zmínit