Mierna nehoda v 3 trimestri

23.6.21 18:18

Mierna nehoda v 3 trimestri

Ahojte. Cele tehotenstvo mam extremne narocne, mam ocd aj uzkosti a urobila som chybu, ze som odmietla antidepresiva. Som 37tt a vcera som sa na ceste tocila a nabrala obrubnik netusim ako sa mi to podarilo. Dost to buchlo, dokonca sa nieco na podvozku co uz bolo poskodene troska otrhlo, brucho som si abslutne nebuchla ale samozrejme miklo so mnou, urcite nie uplne malo. V mojom psychickom stave naozaj vec, ktoru nepotrebujem ale stalo sa. Dnes som bola u doktora na sono a vsetko okej, samozrejme nekrvacam ani ma nic neboli ale strasne ma to trapi, asi tie myslienky suvisia s ocd napadaju ma rozne scenare co zdravu hlavu by asi nenapadli…myslite, ze to miknutie naozaj babatku nemohlo ublizit? Tak jasne plodovu vodu ma, ale uz je velke, menej miesta…ach som uz zufala, mam sa strasne tazko, nikomu to neprajem, neviem naco som sadla za volant ja hlupana…vdaka za podporu a prosim naozaj skuste nebyt zle, mam sa zle, uz neviem co je realny normalny strach a co vykonstruovane obavy. Bez liekov mi neni pomoci…dakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23.6.21 18:40

@Didinda1991 To dítě je v pohodě, sama vidíš, že na to máš zdravý náhled: víš, že tě napadají myšlenky, které bys normálně neměla.
Bude to dobré, uvidíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
23.6.21 18:56

Vem si prášky a uklidni se.

• Citovat
  • Upravit
9148
23.6.21 19:00

Tak se nech namedikovat, proc to neudelas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.21 19:17

Uz je neskoro v 37, o 2 t rodim, ad najprv stav zhorsuju takze by mi viac uskodili…to som mala urobit skor, bohuzial…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.21 19:18

@Tarjei dakujem pekne, snad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.21 19:19

@Žižkovská žena dakujem pekne snad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
23.6.21 20:10

@Didinda1991 no, jenze riskujes poporodni psychozu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.21 20:24

@Tarjei to nie, mala som to aj v prvom a porodom vsetko zmizlo. Naozaj som si ista.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí