Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky.. Dnes jsem byla na kontrole na gynekologii.. Kde ať hledal jak hledal viděl jen prázdný váček.. Bral mi ještě krev kvůli HCG.. A podle toho se uvidí a spíš se kloní k tomu špatnému.. Má s tím někdo zkušenost.. Že by to dopadlo i tak dobře? Moc děkuju
@radulkaKK píše:
Ahoj holky.. Dnes jsem byla na kontrole na gynekologii.. Kde ať hledal jak hledal viděl jen prázdný váček.. Bral mi ještě krev kvůli HCG.. A podle toho se uvidí a spíš se kloní k tomu špatnému.. Má s tím někdo zkušenost.. Že by to dopadlo i tak dobře? Moc děkuju
To už bývá vetsinou videt i srdíčko. Taky bych se klonila spíš k tomu horšímu. Ale tak zase by to vyřešilo tvůj problém se 3 tatínky.
Pokud je to určitě 6+5, nemíváš dlouhé nebo nepravidelné cykly, nebyla posunutá ovlace… tak ten nález není dobrý. Pokud cokoliv z výše uvedeného, mohlo dojít k o dost pozdějšímu otěhotnění a pak by tam naděje byla.
@ugluk cyklus mívám pravidelný cca 28 dni a oplodnění bylo buď 13 nebo 16.5
Pokud víš jistě, že jsi 7tt, tak je to špatně, to už bývá srdíčko. Ale mohla být ovulace později a pak by to mohlo být třeba o týden-dva mladší a ještě může naskočit.
@radulkaKK píše:
@ugluk cyklus mívám pravidelný cca 28 dni a oplodnění bylo buď 13 nebo 16.5
Jo tak to je špatně. Tady už bych velkou nadějí neviděla. Kdyby byla ovulace dyl, byla by naděje větší, ale podle ovulace 13.5. bys měla mít srdíčko už tak 2 tydny.
@radulkaKK Já jsem v 8tt byla na potvrzení těhu a srdíčko neviděl, ale nějak to neřešil. V 11tt už byla krásně vidět dvě srdíčka a teď mám dva zdravé tříměsíční chlapečky.
Je ale pravda, že jsem měla ovulaci ten měsíc hrozně pozdě…
Pockala bych jeste tak 3 tydny. Pokud by to bylo spatne, muze to odejit samo, pokud dobre, tak fajn. S pockanim nemas co ztratit.
Tak při ovulaci 13. nebo 16.5. už by tam to srdíčko opravdu být mělo. Ale jak psáno výše, za počkání nic nedáš.
Já šla 5+3 a neviděl nic. 6+3 pak viděl žloutkový váček. Ukázalo se, že těhu je o týden mladší oproti MS. Naději máš, ale asi ne moc velkou, něco už by mělo jít vidět…
Ale v tom začátku se to vyvíjí mega rychle, jeden den nic, druhý jo, tak snad na další kontrole ![]()
Jestli jsi měla ovulaci kolem 14.5.tak jsi dnes 7+5 a to už musí být vidět embryo nejlíp i se srdeční akci.
@ugluk no podle doktora jsem v 6+5tt ale to mi přijde divný… To mi vychází na den kdy mi končila MS.. Cca 8-9.5..Musela jsem otěhotnět později.. Už se v těch počtech nevyznám..
@ugluk no podle doktora jsem v 6+5tt ale to mi přijde divný… To mi vychází na den kdy mi končila MS.. Cca 8-9.5..Musela jsem otěhotnět později.. Už se v těch počtech nevyznám..
@karkarka no mne dnes tvrdil že to odpovídá 6+5tt a to mi přijde nějaký divný.. To mi končila MS.. Už se v tom nevyznám