Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@radulkaKK muzu te uklidnit. Ja byla 6+5 po IVF, takze o mladsi tehotenstvi jit nemohlo, kontrola kvůli krvaceni. Na ultrazvuku prazdny vacek bez náznaku embryo pólu.
7+5 embryo se srdickem.
@radulkaKK píše:
@karkarka no mne dnes tvrdil že to odpovídá 6+5tt a to mi přijde nějaký divný.. To mi končila MS.. Už se v tom nevyznám
Divný dr, hod si to sama do kalkulačky na netu (i tady jsou). Já měla ovulaci ve stejnou dobu a jsem 7+6 a na utz už srdíčko dávno a teď tak 1,5 cm velké embryo (už poznám hlavu a tělo, takže ne jen žádný váček).
@radulkaKK píše:
@karkarka no mne dnes tvrdil že to odpovídá 6+5tt a to mi přijde nějaký divný.. To mi končila MS.. Už se v tom nevyznám
Už jsme ti to vysvětlovaliy xkrat co pořád nechápeš??? MS jsi psala že jsi měla poslední od 3.5. takze dnes by jsi byla 7+2 počítají se i ty 2 týdny kdy jsi ještě těhotná nebyla!!! Prostě od prvního dne poslední menstruace. Podle doktora to je mĺadsi 6+5 Ok může být, to není žádná velká odchylka. Ale v tomhle týdnu už bývá embryo cca 8mm takže pokud doktor prázdný vacek tak to asi nebude prosperující. Nebo by si musela mít ovulaci o dost později, což by zase nesedelo na to, že by tě oplodnit ani jeden z těch tvých 3 nabíječů.
@JancaS84 aha, to je tahle. No tak možná to příroda nakonec vyřeší sama a je to neprosperujici těhotenství.
Já jsem byla na kontrole 6+3tt a jen Vacek a za týden 7+3tt bylo i miminko se srdíčkem, naděje umírá poslední 😊
@Dorianne a vysvětlil Vám to nějak? Říkal že na základě 1× utz mne nechce nikam posílat tak mne ještě bude hlídat..
@radulkaKK Neresili jsme to, srdicko tam pak bylo. Vse v poradku.
@Dorianne tak uvidíme.. Ale moc nadšeně se netvářil.. Ještě mi budou hlídat hladinu HCG a podle toho další utz..
@radulkaKK píše:
@ugluk no podle doktora jsem v 6+5tt ale to mi přijde divný… To mi vychází na den kdy mi končila MS.. Cca 8-9.5..Musela jsem otěhotnět později.. Už se v těch počtech nevyznám..
No ale k těhotenství se automaticky připočítávají dva týdny. A přesnost utz je plus minus týden. Pokud jsi si jistá ovulací a jsi od ní víc jak 5 týdnů, tak tam to srdíčko být má. V každém případě opravdu nic víc než čekání teď dělat nemůžeš.
@ugluk mne cyklus předtím rozhodil myom který mám.. Kdy jsem to měla 2×..za měsíc..ale poslední sex byl 16 a 17.5..z toho to podle mne vzniklo.. Prý tam viděl jen nějaký flicek dnes a to neví co je.. Tak uvidíme podle krve..
@Suelinda no uvidíme… Poslední styk byl 16 a 17.5 a první slaboucky pozitivní test mi vyšel 31.5..predtim negativní..proto si myslím že bude mladší.. Ale uvidíme nu..
Tak to by tomu testu odpovídalo. Ale furt si víc jak pět týdnů od styku a víc jaktři od pozitivního testu.
@ugluk uvidím no.. Myslím že je opravdu mladší a že by se mohlo ještě ukázat… Ale už jsem radši i někde uvnitř smířená že to nedopadne..
@Týnka 96 a také vám kontrolovali hladinu HCG nebi jen řekli že prostě týden počkáte? Také mne hned nechce hnát na revizi na základě 1× utz… Ale budou mi obden brát krev kvůli hodnotám..