Prázdný váček 6+5tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15156
24.6.21 15:20
@radulkaKK píše:
@mandle-v-cokolade tatínka bych už neřešila… Ted mi jde o mimčo :) podle MS jsem 7+4 a podle MUDr včera 6+5…nevidel nic.. Mluvil o anebryomole.. Brali mi HCG a v pondělí jdu na další + utz.. A o revizi mluvil hned včera.. A musela jsem jít o týden dřív na kontrolu.. Odvolali mne pracovně pryč tak byl tak hodný a vzal mne teď na čekání..

Jak neviděl nic? Co tedy v děloze viděl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
24.6.21 15:36

Ja byla 5+5 byl gestacni vacek prazdny s naznakem zloutkoveho.. Dalsi tyden 6+6 cca plod odpovida 6+2, je o neco mensi nez by mel byt, nedelam si z toho hlavu, bylo uz srdicko s akci.
Byt tebou nejak ty pocty uplne napresno neres, opravdu to casto uplne nesedí. Ja si to poprve spocitala uplne nejak spatne :) Plno holek nemelo v 7tt zadnou srdecni akci az nekdy v 8-9tt. Embryjko uz by ale apson byt mělo no.. Vsak uvidis, nadejr umírá poslední.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
24.6.21 17:10

@karkarka prázdný váček.. Který odpovídal včera 6+5 tt.. Říkal že po 1× utz nechce dělat unáhlené závěry ale že bude upřímný a nevidí to úplně dobře..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
24.6.21 17:12

@Nikca7 říkal že to může být ta anebryomole.. Takže radši počítám s horší variantou jak sám říkal..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
24.6.21 17:27

@radulkaKK ja mela kontrolu 6+0 prazdny vacek, 7+0 opet prazdny vacek, ktery se sice zvetsoval, ale k nicemu to nebylo.. cekalo se do 8+0 a pak jsem vysadila vsechny leky v ramci IVF. Cekalo se dva tydny a stale me kontroloval utz a bral krev skrz zanet. Bohuzel se nic nedelo a tak v 11+0 jsem sla na revizi.

Drzim pesti at ma mudr spatny utz a nebo je tehu mladsi.. jinak to moc dobre nevidim. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15156
24.6.21 18:04
@radulkaKK píše:
@karkarka prázdný váček.. Který odpovídal včera 6+5 tt.. Říkal že po 1× utz nechce dělat unáhlené závěry ale že bude upřímný a nevidí to úplně dobře..

6+5 ale nemá být prázdný váček ale váček i s embryem. No uvidíš, jak se to vyvine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
24.6.21 18:56

@karkarka to vím taky ze má… Ale není…tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí