Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@radulkaKK to je dobře, braní krve Ob den jim řekne, jestli se to vyvíjí dobře nebo ne. Lepší než čekat co pride, takhle budeš za 2 dny vědět aspoň co a jak.
@Kriss Tina nakonec dnes hodnota HCG17000 a mám prijit znovu v pondělí na další odběr a ultrazvuk… A na lačno.. Tak už asi počítá s revizi..
@radulkaKK HCG mi nebrala, prostě řekla přijďte za týden, může se stát že tam ještě není a uvidíme a za týden tam bylo vše a sedělo mi to i dle ms 😊
@radulkaKK píše:
@Kriss Tina nakonec dnes hodnota HCG17000 a mám prijit znovu v pondělí na další odběr a ultrazvuk… A na lačno.. Tak už asi počítá s revizi..
Blbost, na základě jednoho výsledku na revizi nepůjdeš (dokonce ji můžeš odmítnout kdyby tě na ni Dr tlačil a říct, že počkáš ještě pár týdnů, jestli se s tím tělo vypořádá samo), ale tahle hodnota je v pořádku, odpovídá 6-8tt, na lačno se v tom týdnu chodí kvůli cukru, kdyby na utz něco bylo, hned ti budou brát další krev.
Četla jsem diskuzi a měla jsi jít na ult až 30.6. Nějaké problémy?
@podzim cela tahle diskuze je podivna:
11.6. pise ze je 7+4 nebo 5+4
13.6. jina diskuze pise ze je 6+6
23.6. tato diskuze 6+5…jsem z toho jelen ![]()
@Kriss Tina ahaaa.. Jsem myslela ze je to už kvůli tomu… Ze mne pošle.. Hrozil mi anembryolou.. Teď tu ležím v diskuzích na netu.. No snad ne
pořád si říkám když od toho odečtu ty dva týdny co se připocitavaji.. Kdy vlastně ještě nebylo.. Že by ještě nemusel být vidět
no uklidňuju se ale taky se bojím nejhoršiho…
@radulkaKK tak ty dva týdny musíš připočítat, ty se do toho počítají vzdy. To by musela být ovulace o 2 týdny později, ale to by ti nevyšel koncem května pozitivni test. No počkej na pondělí a uvidíš.
@mandle-v-cokolade tatínka bych už neřešila… Ted mi jde o mimčo
podle MS jsem 7+4 a podle MUDr včera 6+5…nevidel nic.. Mluvil o anebryomole.. Brali mi HCG a v pondělí jdu na další + utz.. A o revizi mluvil hned včera.. A musela jsem jít o týden dřív na kontrolu.. Odvolali mne pracovně pryč tak byl tak hodný a vzal mne teď na čekání..
@podzim žádné.. Ale musím služebně pryč tak mne vzal i týden dřív na čekání…
@radulkaKK píše:
@mandle-v-cokolade tatínka bych už neřešila… Ted mi jde o mimčopodle MS jsem 7+4 a podle MUDr včera 6+5…nevidel nic.. Mluvil o anebryomole.. Brali mi HCG a v pondělí jdu na další + utz.. A o revizi mluvil hned včera.. A musela jsem jít o týden dřív na kontrolu.. Odvolali mne pracovně pryč tak byl tak hodný a vzal mne teď na čekání..
ze jsi 7+4 jsi tvrdila uz 11.6. https://www.emimino.cz/…hute-431056/
Příspěvek upraven 24.06.21 v 13:11
@mandle-v-cokolade měla jsem v těch počtech zmatky…tak jsem asi počítala špatně.. Teď už vím ![]()
@radulkaKK o dva dny pozdeji 13.6. jsi byla nejednou 6+6 https://www.emimino.cz/…rsou-431208/
a tato diskuze ze vcerejska 6+5? Po kom tady chces rady kdyz ani nevis jak stare mas tehotenstvi…jestli teda je
@mandle-v-cokolade ano včera jsem byla u lékaře a řekl mi 6+5 tt.. Chtěla jsem poradit pokud má někdo podobnou zkušenost…jena tom něco špatného?