Migréna nebo dutiny?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27.2.23 17:10

Migréna nebo dutiny ?

Dobrý den, před 4 dny jsem měl migrénu s aurou, hned další jsem dostal den na to. Po migrénách cítím bolest hluboce uvnitř hlavy při prudkém pohybu. Udělal jsem blbost, že den na to jsem šel sportovat. Po tréninku jsem začal cítit stejnou bolest, ale tak 4× silněji a dnes se mi ta stejná bolest zhoršila ještě víc. Při sezení těžko vnímám a dělá se mi nevolno. Před chvíli mi nastoupila teplota 38… To proč ale píšu je, že nevím jestli bolest způsobil pohyb po migréně, nebo rýma kterou jsem nedávno také dostal. Jedná se o dutiny, nebo účinky po migréně?

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64914
27.2.23 17:27
@jakubkoristka píše:
Dobrý den, před 4 dny jsem měl migrénu s aurou, hned další jsem dostal den na to. Po migrénách cítím bolest hluboce uvnitř hlavy při prudkém pohybu. Udělal jsem blbost, že den na to jsem šel sportovat. Po tréninku jsem začal cítit stejnou bolest, ale tak 4× silněji a dnes se mi ta stejná bolest zhoršila ještě víc. Při sezení těžko vnímám a dělá se mi nevolno. Před chvíli mi nastoupila teplota 38… To proč ale píšu je, že nevím jestli bolest způsobil pohyb po migréně, nebo rýma kterou jsem nedávno také dostal. Jedná se o dutiny, nebo účinky po migréně?

tak migréna nezpůsobuje horečky, pokud vím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.23 17:34
@vokishka píše:
tak migréna nezpůsobuje horečky, pokud vím

Já u migrény mívám zvýšené teploty často… Vubec nemam tuseni jestli to je ten sport po migrene a nebo dutiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64914
27.2.23 17:46
@jakubkoristka píše:
Já u migrény mívám zvýšené teploty často… Vubec nemam tuseni jestli to je ten sport po migrene a nebo dutiny…

a jak myslíš, že to pozná někdo tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.23 17:48
@vokishka píše:
a jak myslíš, že to pozná někdo tady

chtel jsem to zkusit jestli nekdo nema nejake zkusenosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115595
27.2.23 17:49
@jakubkoristka píše:
chtel jsem to zkusit jestli nekdo nema nejake zkusenosti…

A k čemu ti bude zkušenost ostatních? Já měla před týdnem migrénu a už dobrý. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.23 17:53
@aiwwa píše:
A k čemu ti bude zkušenost ostatních? Já měla před týdnem migrénu a už dobrý. :lol:

co ma spolecneho to ze ses uspesne dostala z migreny s tim ze nedokazu rozeznat nasledky migreny s problemem s dutinama a nevim jakou mam zahajit lecbu co nejdrive…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115595
27.2.23 17:54
@jakubkoristka píše:
co ma spolecneho to ze ses uspesne dostala z migreny s tim ze nedokazu rozeznat nasledky migreny s problemem s dutinama a nevim jakou mam zahajit lecbu co nejdrive…

Právě že nic. Je to stejná blbost jako tvůj dotaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64914
27.2.23 17:54
@jakubkoristka píše:

no a jak tobě pomůže, když ti někdo napíše, že měl migrénu a jiný, že měl zánět dutin. To si fakt myslíš, že ty to nepoznáš a někdo jiný, kdo tě nevidí, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.23 17:57
@vokishka píše:
no a jak tobě pomůže, když ti někdo napíše, že měl migrénu a jiný, že měl zánět dutin. To si fakt myslíš, že ty to nepoznáš a někdo jiný, kdo tě nevidí, jo?

chci vedet jestli mel nekdo stejne priznaky pri problemu s dutinama- a to intenzivni bolest hlavy…. jestli to jsou totiz dutiny tak to musim zacit resit ihned…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64914
27.2.23 17:58
@jakubkoristka píše:
chci vedet jestli mel nekdo stejne priznaky pri problemu s dutinama- a to intenzivni bolest hlavy…. jestli to jsou totiz dutiny tak to musim zacit resit ihned…

intenzivní bolest hlavy může znamenat oboje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.23 17:59
@vokishka píše:
intenzivní bolest hlavy může znamenat oboje

dekuji :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesnickaholka
27.2.23 18:01

Ano, mela jsem pri zanetu dutin horecky, silnou bolest hlavy a taky bolest svalu.. CRP test pozitivni, takze bakterialni zanet, u doktorky jsem vyfasovala atb na 5 dni a tahlo se to se mnou dalsi pul rok - vecne jedna ucpana dutina.. pomohly proplachy konvickou a v nekolika cyklech brana lichoresnice..

• Citovat
  • Upravit
27.2.23 18:02
@Vesnickaholka píše:
Ano, mela jsem pri zanetu dutin horecky, silnou bolest hlavy a taky bolest svalu.. CRP test pozitivni, takze bakterialni zanet, u doktorky jsem vyfasovala atb na 5 dni a tahlo se to se mnou dalsi pul rok - vecne jedna ucpana dutina.. pomohly proplachy konvickou a v nekolika cyklech brana lichoresnice..

dekuji moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+