Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Janča6 no nedělají
až budu mít papíry, pošlu to hned k dětské a na dětskou neurologii u nás kde ji dělali to první EEG a snad nám dají aspoň dřívější termín vyšetření u doktorky než konec května ![]()
Tak to bych nevydržela. Dcera měla taky bolesti hlavy, chtěli čekat, že jestli MR, tak až nejdřív za 3 měsíce, tak to jsem sedla k netu a hledala…nakonec jsem si to zaplatila a šla hned. Pokud máš doporučení, je to ještě levnější, my ho neměli a vyšetřoval ji jejich neurolog. Mrkni na www.altoa.cz A moc držím palce, ten strach je vždy hrozný.
Nedokážu poradit, ale chci alespoň popřát hodně sil! Moc mě mrzí, že dcera má takové problémy. Určitě to bude v pořádku, zvládnete to. ![]()
@Janča6 zatím žádne, vzhledem k Velikonocům už se mi neozvala ani dětská ani neuroložka. Tak uvidím po Velikonocích a určitě podám info
@ivašot. píše: Více
Ja mam treba taky u sebe problem mluvit, ale jen pri migrene. Tuhne mi jazyk, mluvim jak pod parou. Boli me i polykani… A posledni dobou mi pri migrenach vynechavaji nohy, coz je problem.. Vse se deje ale jen pri migrenach. Nic se mi nestava mimo zachvaty.
@Kipa22 ne vůbec nic, jen na mě vyjekla doktorka že to je hrůza ty vysledky a že chce co nejdřív MR - na kterou nás objednali za měsíc a půl
jinak nikdo nic nevysvětlil. Předepsali ji preventivne rehabilitace a vitamíny concentrix. A s tím nás vysoupli domu. Ve zprávě z vyšetření máme toto…ale nikdo to blíže nevysvětlil takže bůhví co tim myslela.
@Anonymní píše: Více
Já nejsem neurolog, ale my máme stejný nebo podobný problém, klidně mi můžeš napsat.