Přespání dcery kamarádky

Anonymní
21.3.26 17:00

Přespání dcery kamarádky

Budu anonymní, tak se omlouvám. Jsem neskutečně naštvaná :pocitac: ze včera na dnešek u nás spala dcery kamarádka.
Netušila jsem, že maminka té kamarádky bude tak bezohledná a v klidu pošle svou nemocnou dceru někam, kde bude cizí okolo ní v noci lítat. Večer zalehly a jelo to, kašel tedy spíš pokašlávání. Šla jsem do pokojíčku a dala aspoň něco k pití, otevřela okno na vyvětrani, aby se jí lépe dýchalo, no nepomohlo to, bylo mi tedy holčičkou sděleno, že kašle i doma. Dala jsem jí něco na kašel, abychom se vůbec všichni vyspali, nepomohlo, až když po půlnoci usla. Mamince jsem ráno psala, netajila se tím, že pokašlává. To jsou opravdu tak bezohledné mámy a dávají na přespáváčku nemocné dítě? Omlouvám se za sloh, ale potřebovala jsem se vypsat

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Cest0vatelka
21.3.26 17:03

Proč jsi ji nevrátila hned jak přišla, když tak moc kašlala? Nebo proč jsi mámě nevolala, když si šla lehnout? Popravdě nelíbilo by se mi, kdyby cizí člověk dával mému dítěti bez konzultace se mnou, léky.

• Citovat
  • Upravit
3153
21.3.26 17:09

Ne, je to bezohledné a taky by se mi to nelíbilo. Asi bych už to večer nebo v noci taky nehrotila, abych volala matce, ale hned ráno bych kamarádku vrátila s reflexí nočních událostí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.26 17:16

A nemá třeba astma? Protože přesně takhle kašlal syn vždycky v noci, protože prostě alergie na roztoče a astma. :nevim: Holka nemusí být vůbec nemocná. Kolik jí je let?

• Citovat
  • Upravit
12950
21.3.26 17:18

Jestli byla nemocná, tak rozhořčení chápu, ale fakt je, že někdy dítě kašle i měsíc po jakékoli viróze a nemocné není a nevidím důvod, proč by mělo trčet v takovém případě doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.26 17:19
@Cest0vatelka píše: Více

Kašlala až poté co zalehli, když byli vzhůru, tak nic. Nevolala, asi jsem měla a bylo by vyřešeno. Dala, protože jsem toho měla už dost. Byl mi sdělen stoptusin, tak jsem dala.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.3.26 17:20
@Anonymní píše: Více

Nevím. Jen psala že pokašlává nic víc a jestli má astma, tak to si má vyřešit maminka. 9let

• Citovat
  • Upravit
65312
21.3.26 17:21

tak stoptussin přece není jako akutní lék, aby někdo hned přestal kašlat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.26 17:22
@Sany80s píše: Více

Jenže kašle od středy, takže začínající viróza

• Citovat
  • Upravit
Cest0vatelka
21.3.26 17:23

Takže vlastně nepřišla nemocná. A ty příště nedávej cizímu dítěti léky bez svolení rodičů. Být matkou že holčičky, tak už k tobě dítě přes noc nepustím a ještě si vyslechneš něco od plic.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.3.26 17:24
@vokishka píše: Více

Není, ale chtěla jsem aby se jí ulevilo a nestalo se, až usla, tak přestala

• Citovat
  • Upravit
15560

A co jako řešíš? Tak dítě kašlalo, no. No bóže. To je toho. :roll:
Ráno bych matce oznámila, že dítě kašlalo, dostalo léky a hotovo.
Vzhledem k tomu, že ti dítě chodí do školy, kde se už kašlík a rýmička neřeší, tak je to jedno. Protože je tam s těmi samými dětmi ;)
Přeháníš zbytečně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

No jo, ale ono to hned nevíš, že jo. My takhle léčili syna dlouho na kašel, který se objevoval jen v noci, než jsme zjistili astma. A bylo mu deset let, do té doby to neměl.

• Citovat
  • Upravit
15560
21.3.26 17:26
@Cest0vatelka píše: Více

Si děláš srandu? Ty někam pustíš kašlající děcko a pak se budeš vztekat, že mu někdo dal léky?
Jako sorry, ale ty by sis nevyslechla nic. Já bych tě rovnou vynesla v zubech. 8)
A rozhodně by to nebylo kvůli kašli. :)

Příspěvek upraven 21.03.26 v 17:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14638
21.3.26 17:27

To tě tak rozhodí z konceptu jedno pokašlávající dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí