Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Šmoulice píše: Více
To dítě občas pokašlávalo. To beru v zimě jako standard. Navíc i zakladatelka psala, že holka do ulehnutí do postele nekašlala. A léky dávám hodně výjimečně, takže by mi hodně vadilo, že je dítěti dá někdo bez toho, aniž by mi o tom předem řekl. Dítě klidně na nějaké léky může mít alergii.
Nemáte doma přetopené, suchý vzduch? Taky může dráždit a nutit ke kašli.
@Cest0vatelka píše: Více
Přečti si příspěvek, znovu ho psát nebudu. Však to bylo taky poprvé a naposled, dokud maminka nepochopi, že ona je ta, která se má postarat kord v noci o své nemocné dítě. Kdybych byla ostrá tužka v penále, tak si vyslechneš a ani nemrkneš
@Anonymní píše: Více
Kord si vraž tak někam sama. A evidentně jsi nepochopila, že lék jsi neměla holce dávat bez souhlasu matky.
Ne že bych obhajovala tu matku, dítě bylo spíš opravdu nemocné, ale ty si ymslíš, že dítě, který má astma, by nemělo chodit nikam na návštěvu s přespáním?
Odnese to nejvíc tvá dcera. Ale už raději žádné děti na přespávání. Ať se nemusíš rozčilovat. Vypadá, že dostaneš minimálně infarkt.
@Kelsey1 píše: Více
Nemáme, větrala jsem ještě. Když mi maminka psala, ze kašle od středy, tak to nepřipadám, že něco tu bylo pro ni dráždivé, ale všechno může být možné
@Kelsey1 píše: Více
Dnes se pořádně dospím a jedeme nanovo
takže asi se nic tak vážného nestalo
Rohle mely nase deti pravidelně ve skolce a nebyla to zadna nemoc, ale suchy vzduch, přetopeno a poloha vleže.
tak pokud nezakašlala dokud si nešly lehnout, tak to viroza nebude ![]()