Mikina pro matku s mimčem
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Mikina pro matku s mimčem
Zdravím všechny. Chtěla bych se zeptat, nemáte někdo zkušenosti s touto mikčou???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Eejka nosící mikina - mi nesedělo to nastavení - pro větší děti nevhodné, zvolila jsem vsadku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vsadku? Já jsem se právě chtěla zeptat, jak tato mikina funguje. Jestli je pod ni potřeba nosítko/šátek nebo je to už udělané tak, aby se tam mimčo posadilo… Nebo právě nějaký jiný tip na zimu. Mimčo se mi teprve za měsíc narodí. Mám nosičku ergobaby i s novorozeneckou vložkou a tak vymýšlím, jak budu nosit, když nebudu chtít brát kočár ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eejka samože pod to musíš mít nosítko, šátek
nosič ergobaby? pokud máš mrně ráda - vyhoď takový šunt a pořiď kvalitní ergonosítko nebo šátek
nosila jsem od 5 dne, k nezaplacení.. jo a vsadka na Tvou mikinu je lepší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě můžeš mít kapsu - tu si buď ušiješ nebo necháš udělat, ta je na nošení v zimě taky super. Nosísí oblečení je dost drahé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
@Eejka samože pod to musíš mít nosítko, šáteknosič ergobaby? pokud máš mrně ráda - vyhoď takový šunt a pořiď kvalitní ergonosítko nebo šátek
nosila jsem od 5 dne, k nezaplacení.. jo a vsadka na Tvou mikinu je lepší.
Jsem tu právě pročítala diskuze a ergobaby a ještě jedno tady maminky hodnotily nejlíp. Vždyť stojí s tou vložkou přes tři tisíce
Vybrala jsem si ho na základě diskuzí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eejka ergobaby? které přesně máš? některé jsou fakt otřes, považuju to za jednu z nejhorších značek - ergo v názvu a fuj
např toto…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se https://store.ergobaby.com/about-ergobaby/
Nevím, je to normálně zahraniční firma a mají na to certifikace. Vím, že Číňani vyrábějí padělky, na to jsem dávala pozor, aby to bylo originál ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eejka
tož to ju.. a u malého mimča mikinu nahoře využiješ, ale větší Ti z ní poleze.. takže je lepší vsadka
šikovná švadlenka udělá - na bundu, na mikinu. nebo ta kapsa ( já si ji šila sama)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se
A návod by nebyl?
Se můžu pokusit taky ušít, jestli to nebude vyšší dívčí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eejka najdeš na mimibazaru - návod na kapsu i vsadku. Já ji dle toho dělala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Toto je v pohode..Pokud nechce investovat do nosiciho obleceni, porid si vsadku, koukni na billibaldo nrbo tak nejak, delaji univerzalni vsadky, pripadne si usit, nechat usit..Jinak koukni na satkomannii prodavaji i nosici obleceni, nebo se da sehnat na fb v ruznych nosicich skupinkach @Eejka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit