Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vraťte ho do toho fitka, ve kterém jste ho našla a porozhlédněte se po někom snesitelnějším.
A kdo tě nutí s milencem trávit čas? Když je to teda milenec? Ti jsou většinou na jiné cvičení. Další už ho nemusí zajímat. ![]()
A proč mu takový věci vykládáš? Řekla bych mu ať se stará o vzhled své manželky.
@Anonymní píše: Více
Noční můra chlap, co cvičánkuje a ptá se mě, co jsem jedla. Ve smyslu, co zdravého jsem dnes jedla. A ke všemu zbytečně vulgární.
@JancaS84 píše: Více
Tak milenec prece neznamena automaticky zenaty milenec.
@Anonymní píše: Více
Milenec ti nema co do ničeho kecat, proto je to milenec
Ukončila bych s ním kontakt. A jinak, já myslela, že milenec je primárně na sex, ne na cvičení. ![]()
Ahoj holky, našla jsem si milence co cvičí závodně, ja také cvičím závodně, mam svého trenéra a zrovna jsem v objemu, ale to není úplně podstatné, zkrátím to, ten můj milenec mi úplně kecá do cvičení jak nejvíc to jde, furt vulgárně uráží mého trenéra a že tomu nerozumí a že dělám blbě to a tamto a že to a tamto. Rika, ze bych mela udělat to a to, a kdyz to reknu trenérovi, tak mi řekne ze neni potřeba. Hodněkrát se mi uz stalo, ze se me ptal i co jsem jedla, a kdyz to bylo neco nezdravého, tak hned jestli o tom ví můj trenér a ze nechápe proč to dělám a bla Bla Bla..bouchne mi z něj hlava, ani nevím proč to sem píšu, jen jsem de chtěla vyzpovídat a ulevit si.
nejvíce mi vadí ty urážky na mého trenéra. Já mu do jeho plánu s jeho trenérem vůbec nekecám…