Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já bych na něj uhodila přímo
nejsem povaha se tak něčím užírat, zeptala bych se rovnou a sledovala reakci…
Jsem taky taková povaha, že bych to nedokázala držet v sobě a chtěla bych vědět na čem jsem…
Užírat se tím a přemýšlet nad tím tak bych se zbláznila ![]()
Nemusí to být hned milenka, ale chtěla bych vysvětlení… ![]()
Držím pěsti ať to není tak jak to vypadá ![]()
Taky bych na něj udeřila a zeptala se ho na rovinu kde byl do těch sedmi a co je to za ženskou…A to, že se k tobě nápadně má může značit špatné svědomí…ale taky nemusí. Chlapi jsou občas nevyzpytatelní, promluvila bych si s ním ![]()
Když já se asi bojím odpovědi, máme dítě, já ani korunu a nemám kam jít…
Já jsem taky taková..Já bych prostě nedělal, že jsem si toho nevšimla, prostě bych se ho zeptala, co je to za ženskou.. ![]()
Jinak, on si to číslo strčil zpátky do kapsy u kalhot nebo kam? To bych třeba dělala, že je jdu prát a prohledala mu kapsy a pak se ho zeptala, kdo to je..
A jaký máte jinak vztah? Myslím si, že by mohl někoho mít?
Protože když si to tak vezmeš, tak to číslo může být opravdu na kde koho..Třeba ti chystá nějaké překvapení.. ![]()
Taky bych se bála odpovědi, ale užírat se tím? Budeš na to pořád myslet… a to nemluvím o tom, když nepřijde domů včas… ![]()
Pokud chodí domů jak má a zpozdil se jen dneska, tak asi randit nechodí. Spíš to vypadá, že se teprve něco začíná rozjíždět. Já bych se ho spíše zeptala kde se zdržel po práci a čekala, jestli se bude zpožďovat i nadále…
A kde ten lístek má, že sis ho přečetla po tom co ho „sbalil“? Co se ho na tu slečnu zeptat rovnou? ![]()
@Anonymní píše:
No, mě se to nezdálo hnedka ten tvůj příspěvek..Přijde pozdě, děláš, že spíš..Vypadne mu lísteček, děláš, že ho nevidíš..
Nemusíš na něj útočit, prostě se ho normálně zeptej, v klidu..
@Anonymní píše:
takže vlastně odpověď ani nechceš, že?
Neprohledavala bych zadne kapsy… normal na rovinu bych rekla, ze jsi videla vypadnout ten listek se jmenem a cislem… a kde byl jako do tech sedmi hodin…
Tak já bych hned neudeřila, dělala bych, že se nic neděje, ale velice pozorně ho sledovala. Až bych měla podle různých inidicíí skoro jistotu, pak bych udeřila v tom nejnevhodnějším okamžiku a nečekaně, většina chlapů v tomto neumí pohotově zareagovat a třeba zatlouct, aspoň ne tak, že bys to nepoznala. A měla bys asi jasno. Zkrátka chvilku bych to ještě nechala, třeba vůbec o nic nejde a pokud bys hned udeřila a bylo to plané, tak to do vašeho vztahu vnese akorát nedůvěru do budoucna.
Rozhodně se neptej kde byl do 7.00 místo obvyklých 6.15. To je dost ponižující, jako by byl malý dítě, který musí bejt doma v určitou hodinu. To bych jako argument nepoužil.
Telefonní číslo s ženským jménem je diskutabilní, najít se da x výmluv, takže jako důkaz to neobstojí, na Tvém místě bych se zkusil rozumně zeptat. Kažodpádně pokud máš dojem, že by to mohla být milenka, tak se připrav na to co uděláš když to přizná.
Ahoj zakladatelko, proč se muže nezeptáš, kde se zdržel? Co když jen kecali s vrátným o nesmrtelnosti brouka? Co když Ti nemá potřebu říct, že se zdržel, protože to nepovažuje za důležité?
Vypadl mu lísteček - odkud? Kdy? Když šel koupit chleba - to jsi šla za ním a na chodníku ho našla?
S tou paní on pracuje? Kde se setkali? Nechci to zlehčovat, ale prsatých brunetek je v české kotlině valná většina.
Příliš mnoho otazníků a otázek bez odpovědí. Až když zjistíš odpovědi, tak můžeš usuzovat, zda má milenku, či nikoliv. Do té doby to jsou jen dohady a představy, které se nemusí vůbec zakládat na realitě.
Ahoj holky, prosím poraďte…
Manžel má noční, dělá ve fabrice a končí pravidelně v 6 a v 6:15 je doma, dneska dorazil až po 7,neví, že to vím, dělala jsem, že spím (kdyby píchnul nebo zůstával dýl v práci hlásil by mi to),taky šel koupit chleba a vypadl mu z kapsy papír s ženským jménem a telefoním číslem (asi ho psala ona, protože jeho písmo to nebylo),snažil se, abych si ho nevšimla a jak jsem odešla, hned ho sbalil a schoval… Našla jsem si slečnu na facebooku (je to přesně ženská, co se mu líbí - velký prsa, brunetka…) v přátelích jí nemá a v mobilu její číslo taky ne, nebo alespoň ne pod jejím jménem… Myslíte, že to bude milenka??? Taky se ke mě dneska nějak záhadně moc má, obejme mě, hladí mě a tak, což běžně nedělá a je mi to nápadný…