Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. Tenkrát jsem narazil na diskuzi o mileneckém vztahu. Tady na emiminko, kde některé z vás psaly různé portály a tak jsem to zkusil no a hrůza…
ale pak jsem si psal s jednou ženou, byla fajn, vtipná, docela jsme si sedli, sympatická.. hledali jsme to samé… pocit cítit se zase chtěný, vzrušující pocit z poznávání druhého co má rad, dobře pokecat.. atd… a přišlo na téma mileneckého vztahu a ona, že milence našla.
Tak říkám a kde jste se poznali? A ona, že tady na emiminko..
tak říkám nene to není možný, vždyť tam se řeší úplně jiné věci.. bylo mě sděleno, že bych se divil kolik tady je holek/žen co by rády fajn milence našli…
.. tak se ptám tedy, jestli tady nějaká fajn žena je? Já řekl bych sympaticky, sportovni typ, pohodář, třicátnik.. ![]()
@Kubajss A proč si sympatický pohodový třicátník hledá milenku, a ne partnerku pro život?
@unuděná píše:
@Kubajss A proč si sympatický pohodový třicátník hledá milenku, a ne partnerku pro život?
Tu už možná má ne.
@unuděná píše:
protože dneska kluci dospívají v 35+
Protože, když hledám milenku tak to znamená, že doma mám své soukromí (pálit mosty nechci), ale je tam něco co fajn už není/chybí…
@Kubajss píše:
Ahoj. Tenkrát jsem narazil na diskuzi o mileneckém vztahu. Tady na emiminko, kde některé z vás psaly různé portály a tak jsem to zkusil no a hrůza…ale pak jsem si psal s jednou ženou, byla fajn, vtipná, docela jsme si sedli, sympatická.. hledali jsme to samé… pocit cítit se zase chtěný, vzrušující pocit z poznávání druhého co má rad, dobře pokecat.. atd… a přišlo na téma mileneckého vztahu a ona, že milence našla.
tak říkám nene to není možný, vždyť tam se řeší úplně jiné věci.. bylo mě sděleno, že bych se divil kolik tady je holek/žen co by rády fajn milence našli…
.. tak se ptám tedy, jestli tady nějaká fajn žena je? Já řekl bych sympaticky, sportovni typ, pohodář, třicátnik..
Já tu mám hned několik virtuálních milenek. Ony mě tedy asi nemilují, ale mně to je úplně jedno ![]()
@Kubajss píše:
Protože, když hledám milenku tak to znamená, že doma mám své soukromí (pálit mosty nechci), ale je tam něco co fajn už není/chybí…
A co na tom doma zamakat? Myslíš, že hledání milenky vyřeší tvé problémy, které máš doma? Potřebuješ se cítít chtěný díky sexu s jinou? Nabídneš to samé ženě, kterou máš doma? Myslíš, že tvoje žena by si užít s jiným nechtěla? Umíte spolu mluvit, řešit problémy?
@Kubajss píše:
Ve třiceti „dožívat“ ve vztahu, kde chybí intimita a pocit, že tě ten druhý chce, mi přijde opravdu hodně podivné. Ale tak když myslíš, že to milenka vyřeší.. ![]()
@LukeR1 píše:
A co na tom doma zamakat? Myslíš, že hledání milenky vyřeší tvé problémy, které máš doma? Potřebuješ se cítít chtěný díky sexu s jinou? Nabídneš to samé ženě, kterou máš doma? Myslíš, že tvoje žena by si užít s jiným nechtěla? Umíte spolu mluvit, řešit problémy?
dyť to říkám, jak mají pod 35 let jsou úplně mimo…
@LukeR1 píše:
Třeba se na tom dlouhodobě maká a v tomhle to lepší není? …Asi moralizování tady nehledám
nemyslím si, že je to o tom zda ti 35, 38 nebo 33.. každý je vyspělej v jiném věku, někdo má za sebou v 35 víc než jiný v 50..
@Kubajss píše:
Třeba se na tom dlouhodobě maká a v tomhle to lepší není? …Asi moralizování tady nehledámnemyslím si, že je to o tom zda ti 35, 38 nebo 33.. každý je vyspělej v jiném věku, někdo má za sebou v 35 víc než jiný v 50..
Jenže před sebou máš mnohem víc, než kdyby ti bylo 50, o to tady jde. A můžeš to buď vyplnit něčím příjemným, nebo budeš po zbytek života lhát a přetvařovat se. Your choice.
@Kubajss píše:
Ahoj. Tenkrát jsem narazil na diskuzi o mileneckém vztahu. Tady na emiminko, kde některé z vás psaly různé portály a tak jsem to zkusil no a hrůza…ale pak jsem si psal s jednou ženou, byla fajn, vtipná, docela jsme si sedli, sympatická.. hledali jsme to samé… pocit cítit se zase chtěný, vzrušující pocit z poznávání druhého co má rad, dobře pokecat.. atd… a přišlo na téma mileneckého vztahu a ona, že milence našla.
.. tak se ptám tedy, jestli tady nějaká fajn žena je?Já řekl bych sympaticky, sportovni typ, pohodář, třicátnik..
Kdepak, není, tady jsou jen samé protivné báby
![]()
@Kubajss píše:
Tak by asi bylo fajn stejnou šanci dát protějšku, ne?
@Kubajss píše:
Třeba se na tom dlouhodobě maká a v tomhle to lepší není? …Asi moralizování tady nehledámnemyslím si, že je to o tom zda ti 35, 38 nebo 33.. každý je vyspělej v jiném věku, někdo má za sebou v 35 víc než jiný v 50..
Můžeš napsat v čem konkrétně to doma není lepší?
@Villanelle píše:
Tak by asi bylo fajn stejnou šanci dát protějšku, ne?
Přesně. Když už takhle, vyložit karty na stůl. „Mařenko, roky na tom děláme, nic se nemění, jsem z toho frustrovaný a myslím, že by bylo fér, si tohle vynahradit jinde. Pokud chceš, samozřejmě ani tobě bránit nebudu.“ Na to už jsme ale ješitní poserové, co? ![]()