Milenka? Tady?

10
31.8.23 12:19

Milenka ? Tady ? …

Ahoj. Tenkrát jsem narazil na diskuzi o mileneckém vztahu. Tady na emiminko, kde některé z vás psaly různé portály a tak jsem to zkusil no a hrůza… :D ale pak jsem si psal s jednou ženou, byla fajn, vtipná, docela jsme si sedli, sympatická.. hledali jsme to samé… pocit cítit se zase chtěný, vzrušující pocit z poznávání druhého co má rad, dobře pokecat.. atd… a přišlo na téma mileneckého vztahu a ona, že milence našla. :nevim: Tak říkám a kde jste se poznali? A ona, že tady na emiminko.. :lol: tak říkám nene to není možný, vždyť tam se řeší úplně jiné věci.. bylo mě sděleno, že bych se divil kolik tady je holek/žen co by rády fajn milence našli… 8o.. tak se ptám tedy, jestli tady nějaká fajn žena je? Já řekl bych sympaticky, sportovni typ, pohodář, třicátnik.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
31.8.23 12:30

@Kubajss A proč si sympatický pohodový třicátník hledá milenku, a ne partnerku pro život?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37107
31.8.23 12:32
@unuděná píše:
@Kubajss A proč si sympatický pohodový třicátník hledá milenku, a ne partnerku pro život?

Tu už možná má ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
31.8.23 12:33
@unuděná píše:
@Kubajss A proč si sympatický pohodový třicátník hledá milenku, a ne partnerku pro život?

protože dneska kluci dospívají v 35+

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
31.8.23 12:33

Protože, když hledám milenku tak to znamená, že doma mám své soukromí (pálit mosty nechci), ale je tam něco co fajn už není/chybí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16235
31.8.23 12:39
@Kubajss píše:
Ahoj. Tenkrát jsem narazil na diskuzi o mileneckém vztahu. Tady na emiminko, kde některé z vás psaly různé portály a tak jsem to zkusil no a hrůza… :D ale pak jsem si psal s jednou ženou, byla fajn, vtipná, docela jsme si sedli, sympatická.. hledali jsme to samé… pocit cítit se zase chtěný, vzrušující pocit z poznávání druhého co má rad, dobře pokecat.. atd… a přišlo na téma mileneckého vztahu a ona, že milence našla. :nevim: Tak říkám a kde jste se poznali? A ona, že tady na emiminko.. :lol: tak říkám nene to není možný, vždyť tam se řeší úplně jiné věci.. bylo mě sděleno, že bych se divil kolik tady je holek/žen co by rády fajn milence našli… 8o.. tak se ptám tedy, jestli tady nějaká fajn žena je? Já řekl bych sympaticky, sportovni typ, pohodář, třicátnik.. ;)

Já tu mám hned několik virtuálních milenek. Ony mě tedy asi nemilují, ale mně to je úplně jedno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3382
31.8.23 12:42
@Kubajss píše:
Protože, když hledám milenku tak to znamená, že doma mám své soukromí (pálit mosty nechci), ale je tam něco co fajn už není/chybí…

A co na tom doma zamakat? Myslíš, že hledání milenky vyřeší tvé problémy, které máš doma? Potřebuješ se cítít chtěný díky sexu s jinou? Nabídneš to samé ženě, kterou máš doma? Myslíš, že tvoje žena by si užít s jiným nechtěla? Umíte spolu mluvit, řešit problémy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
31.8.23 12:42
@Kubajss píše:

Ve třiceti „dožívat“ ve vztahu, kde chybí intimita a pocit, že tě ten druhý chce, mi přijde opravdu hodně podivné. Ale tak když myslíš, že to milenka vyřeší.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
31.8.23 12:43
@LukeR1 píše:
A co na tom doma zamakat? Myslíš, že hledání milenky vyřeší tvé problémy, které máš doma? Potřebuješ se cítít chtěný díky sexu s jinou? Nabídneš to samé ženě, kterou máš doma? Myslíš, že tvoje žena by si užít s jiným nechtěla? Umíte spolu mluvit, řešit problémy?

dyť to říkám, jak mají pod 35 let jsou úplně mimo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
31.8.23 12:50
@LukeR1 píše:

Třeba se na tom dlouhodobě maká a v tomhle to lepší není? …Asi moralizování tady nehledám :) nemyslím si, že je to o tom zda ti 35, 38 nebo 33.. každý je vyspělej v jiném věku, někdo má za sebou v 35 víc než jiný v 50..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
31.8.23 12:53
@Kubajss píše:
Třeba se na tom dlouhodobě maká a v tomhle to lepší není? …Asi moralizování tady nehledám :) nemyslím si, že je to o tom zda ti 35, 38 nebo 33.. každý je vyspělej v jiném věku, někdo má za sebou v 35 víc než jiný v 50..

Jenže před sebou máš mnohem víc, než kdyby ti bylo 50, o to tady jde. A můžeš to buď vyplnit něčím příjemným, nebo budeš po zbytek života lhát a přetvařovat se. Your choice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
31.8.23 12:55
@Kubajss píše:
Ahoj. Tenkrát jsem narazil na diskuzi o mileneckém vztahu. Tady na emiminko, kde některé z vás psaly různé portály a tak jsem to zkusil no a hrůza… :D ale pak jsem si psal s jednou ženou, byla fajn, vtipná, docela jsme si sedli, sympatická.. hledali jsme to samé… pocit cítit se zase chtěný, vzrušující pocit z poznávání druhého co má rad, dobře pokecat.. atd… a přišlo na téma mileneckého vztahu a ona, že milence našla. :nevim: Tak říkám a kde jste se poznali? A ona, že tady na emiminko.. :lol: tak říkám nene to není možný, vždyť tam se řeší úplně jiné věci.. bylo mě sděleno, že bych se divil kolik tady je holek/žen co by rády fajn milence našli… 8o.. tak se ptám tedy, jestli tady nějaká fajn žena je?Já řekl bych sympaticky, sportovni typ, pohodář, třicátnik.. ;)

Kdepak, není, tady jsou jen samé protivné báby :jazyk: :lol: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
4068
31.8.23 13:03
@Kubajss píše:

Tak by asi bylo fajn stejnou šanci dát protějšku, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3382
31.8.23 13:04
@Kubajss píše:

Můžeš napsat v čem konkrétně to doma není lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
31.8.23 13:05
@Villanelle píše:
Tak by asi bylo fajn stejnou šanci dát protějšku, ne?

Přesně. Když už takhle, vyložit karty na stůl. „Mařenko, roky na tom děláme, nic se nemění, jsem z toho frustrovaný a myslím, že by bylo fér, si tohle vynahradit jinde. Pokud chceš, samozřejmě ani tobě bránit nebudu.“ Na to už jsme ale ješitní poserové, co? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová