Milostný čtyřúhelník btw

20
24.2.26 15:44

Milostný čtyřúhelník btw

Ahojda, jsem měsíc v nové práci ( kurýr) a mám volný vztah s partnerem o 33 let starším.
Jen je tu problém, že v práci se do mě zamiloval skladník a nosí mi dárečky, kytičky a úplně všechno… Jasně jsem mu řekla že ho nechci a on tvrdí že se mě nevzdá… To by bylo na dlouho.. ale vedle mého stanoviště na třídění beden, má stanoviště jeden klučina cca 27 let.. ( já 22 ) no já úplně hotová jsem z něho, taky kurýr, moc pěkný kurýr.. jen moc nemluví.. nevím jestli někoho má nebo ne 8o bojím se ho oslovit už jen kuli mému „partnerovi“ nechci se s partnerem „rozcházet“ jen semnou asi lítají hormony a nemůžu spustit zrak z kolegy kurýra :think: co by jste dělali vy holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5697
24.2.26 15:52
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65160
24.2.26 15:54
@Rendy302 píše: Více

pořádnou čtyřku si dejte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
24.2.26 15:59

Co řešíš?
S jedním máš volný vztah = nevidím problém, pro dědka zřejmě také nejsi středobod vesmíru
Dalšího nechceš = nula problémů
Třetího chceš = pozvi ho do kina a uvidíš

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33566
24.2.26 16:04

Celkem vtipný, s jedním máš volný vztah, další je do tebe zamilovanej ale ty ho nechceš, a ten kterého bys chtěla není moc komunikativní, a kdo ví, jestli by chtěl on tebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10630
24.2.26 16:22

Já tam nevidím žádný čtyřůhelník..
Jeden, který by mohl být tvůj otec, druhý ( kterého nechceš) a s tím třetím jsi ještě nemluvila. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
24.2.26 16:25

Si mladá užívej ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40407
24.2.26 16:34

Ten padesátipětiletý pán je nějaký bohatý nebo z jakého důvodu máš přítele v dědečkovském věku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
24.2.26 17:57

Tak na toho sexy kurýra můžeš myslet při sexu s dědou. Zavřeš oči a hotovo. A toho třetího ježiška to přestane dřčív nebo později bavit neboj. Taky si ty dárky nemusíš brát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.2.26 04:37
@vokishka
@lu369 píše: Více

Jenže já se ho bojím oslovit na nějaké lidské úrovni.. v práci se bavíme o pracovních věcech ale moc toho nenamluví, spíš kýve hlavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.2.26 04:38
@Náměsíčná píše: Více

To mě napadlo taky ale moc to nejde 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.2.26 04:39
@free333 píše: Více

Ne, je chudej jak kostelní myš ale hodně moc si s ním rozumím na lidské úrovni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
27.2.26 22:01

Pokud máte volný vztah s chlapem, co už nacvičuje nacvičuje nazouvání důchodek, tak nic nebrání tomu, abyste měla něco s fešným kurýrem. Tedy kromě fešného kurýry samotného. Ten podle popisu (komunikuje jen o práci a spíš kýve, než mluví) tomu tak trochu brání. Spíš bych se přikláněla k tomu, že o vás zájem nemá. Což ale nutně neznamená, že by se s vámi nevyspal. Hodně chlapů nemá problém vyspat se skoro s kýmkoliv, pokud budou mít ten sex bez námahy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová