Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojda, jsem měsíc v nové práci ( kurýr) a mám volný vztah s partnerem o 33 let starším.
Jen je tu problém, že v práci se do mě zamiloval skladník a nosí mi dárečky, kytičky a úplně všechno… Jasně jsem mu řekla že ho nechci a on tvrdí že se mě nevzdá… To by bylo na dlouho.. ale vedle mého stanoviště na třídění beden, má stanoviště jeden klučina cca 27 let.. ( já 22 ) no já úplně hotová jsem z něho, taky kurýr, moc pěkný kurýr.. jen moc nemluví.. nevím jestli někoho má nebo ne
bojím se ho oslovit už jen kuli mému „partnerovi“ nechci se s partnerem „rozcházet“ jen semnou asi lítají hormony a nemůžu spustit zrak z kolegy kurýra
co by jste dělali vy holky?
Co řešíš?
S jedním máš volný vztah = nevidím problém, pro dědka zřejmě také nejsi středobod vesmíru
Dalšího nechceš = nula problémů
Třetího chceš = pozvi ho do kina a uvidíš
@Rendy302 píše: Více
Celkem vtipný, s jedním máš volný vztah, další je do tebe zamilovanej ale ty ho nechceš, a ten kterého bys chtěla není moc komunikativní, a kdo ví, jestli by chtěl on tebe ![]()
Já tam nevidím žádný čtyřůhelník..
Jeden, který by mohl být tvůj otec, druhý ( kterého nechceš) a s tím třetím jsi ještě nemluvila. ![]()
@Rendy302 píše: Více
Ten padesátipětiletý pán je nějaký bohatý nebo z jakého důvodu máš přítele v dědečkovském věku? ![]()
Tak na toho sexy kurýra můžeš myslet při sexu s dědou. Zavřeš oči a hotovo. A toho třetího ježiška to přestane dřčív nebo později bavit neboj. Taky si ty dárky nemusíš brát.
@lu369 píše: Více
Jenže já se ho bojím oslovit na nějaké lidské úrovni.. v práci se bavíme o pracovních věcech ale moc toho nenamluví, spíš kýve hlavou.
@free333 píše: Více
Ne, je chudej jak kostelní myš ale hodně moc si s ním rozumím na lidské úrovni
Pokud máte volný vztah s chlapem, co už nacvičuje nacvičuje nazouvání důchodek, tak nic nebrání tomu, abyste měla něco s fešným kurýrem. Tedy kromě fešného kurýry samotného. Ten podle popisu (komunikuje jen o práci a spíš kýve, než mluví) tomu tak trochu brání. Spíš bych se přikláněla k tomu, že o vás zájem nemá. Což ale nutně neznamená, že by se s vámi nevyspal. Hodně chlapů nemá problém vyspat se skoro s kýmkoliv, pokud budou mít ten sex bez námahy…