Mimčo 2 měsíce nemůže jíst

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.2.15 01:15

Mimčo 2m, nemůže jíst.

Dobrý večer. Prosím potřebuju radu. Jsem na dně mám miminko (2m) celou dobu krásně baštila, ale včera odpoledne zničeho nic, začalo tohle. Vzbudila se že má hlad. Tak jsem jí dala mlíčko hned se na flašku vrhla, ale začala se divně kroutit. A prdy to nejsou. Napije se a hned rukama flašku odstrkuje pokašláva, znova jí dám a zase pije 10vteřin a znova odstrkuje, mléko jí teče po bradě ale hlad má. Tak jsem jí udělala fenyklovej čaj, ale tak samo hned se na flašku vrhne, ale následně rukama fkašku odstrkuje, kmínovej čaj tak samo. Ani převařenou vodu stejný zcénář. A to odt včera od odpoledne. Po troškách do ní dostanu, tak max 40ml a to s obtížema. Dnes se vzbudila v 19h a usla teprve před dvaceti minutama! A celou dobu plakala hlady.. Měla hlad, ale nejde jí to. Nemocná není rýmu nemá, má čistej nos. Ráno máme přijít doktor jí prohlédne, ale i tak měla jste to některá taky tak?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22614
26.2.15 01:18

Neměla, ale napadlo mě, jestli ji nebolí v krku? Je teď plno angín :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
26.2.15 01:30

Nebo afty, ty teď máme my a žádný med to není :-/ Nebo můžou bolet zoubky. S takhle malinkou bych zašla k doktorce a snažila se do ní stříkačkou dostat jakékoli tekutiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
26.2.15 01:36

Rekla bych bud bolest v krku, nebo ma nekde nahore uspanej nos a nemuze dychat, moucnivka…kouklas ji do krku jestli to tam nema cerveny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.15 01:38

Zrovma se vzbudila. Krk má normální.

• Citovat
  • Upravit
408
26.2.15 01:50

Nebyli jste na očkování? To bývá častá reakce..:(

Jinak taky mě napadlo to bolení krku, doktor tam uvidí určitě líp.. Rýmu píšete, že nemá a pokud používáte dudlík, tak přes nos dýchat může..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
26.2.15 01:52

A ve spaní do ní nic nedostanete? udrndat a pak dát lahvičku do pusy.. hlavně hlídejte ať není úplně dehydratovaná, počůrané plínky, fontanelu..

případně zkusit změnit UM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.15 06:16

Tak. Plenky má počůrané až až. Fontanela propadlá není, je velice zajímavé, že se před chvilkou vzbudila a pije normálně. Přebalila jsem jí, ale napůl spala dudlik? Když jsem jí ho dala tak sála. Očkování ještě neměla.

• Citovat
  • Upravit
31276
26.2.15 07:09

Taky bych to viděla na něco „angínového“. U toho nemusí být ani teplota, jen bolí krk a polykání.
Nebo na ni leze něco jiného a za den dva se to projeví naplno.
Hlavně zavodnit, zkusila bych i něco typu Kulíšek (doplní minerály atd, používá se např. při průjmech, ale i pokud dítě nechce nebo nemůže pít ze zdr. důvodů)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44192
26.2.15 09:08

Nemám zkušenosti s dětmi na UM, ale angínu mají děti do jednoho roku velmi vyjímečně. I naše lékařka říkala, že minimálně do půl roku jsou děti k angínám záhadným způsobem imunní. Asi to bude platit(i když ne absolutně, protože se jistojistě najde někdo, komu malé mimi angínu prodělalo)..U nás se angína na tříměsíční dceru nepřenesla ani při tandemovém kojení - kojila jsem ji dohromady se starším synem a neumývala bradavky. Strach jsem tenkrát měla velký, ale nechytla to.

Každopádně k lékařce, tak malé miminko nemůže zůstat bez výživy a hlavně tekutin delší dobu.
Znám jen bojkot kojení ve 4 měsících, taky podobným způsobem, přisála se, potom nechtěla, ale za den to přešlo samo. Jestli něco podobného funguje i u dětí na UM, nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.15 14:41

Ahoj chtela bych se zeptat jak to dopadlo u doktorky? my mame tedka neco podobneho trva to cez 2 dny nemuze jist snazim se ho dat k prsu a krouti se brisko vydava strasne zvuky a pak prestane a stasnej rev takze po troskach do neho neco dostanu vice mene s flasky, ale v noci se normalne najedl a kolem 7 sem mu skousela dat aptamil susenej a taky kroucena ale pak sem to do nej natlacila a po kazdym jidle se poblije ale spis ublinkavani a hlavne je to sliset v brisku ze se mu to vraci muzete mi prosim nekdo poradit zijeme v anglii takze tady deckej pediatr nehrozi a tady ten google doktor je masakra takzavenej obvodak rikam mu google doktor tak protze vzdy vsechno hleda na netu coz si umym najit aji ja ze, tak prosim poradte pomozte co mam delat je to hrozny jak place ze se nemuze napapat uz stoho slzym aji ja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
27.7.15 10:06

@evelina888 mně to dělala dcerka, když byla miminko. Kojila jsem ji, ale vůbec nechtěla prso do pusinky, zkoušela jsem jí dát mlíčko v lahvičce ani to nechtěla a pořád jen křičela. Vůbec nečurala. Myslím, že tehdy nepapala aspoň 12 hodin. Já z toho byla úplě na prášky. Pomohlo až kojení těsně před tím než se úplně probrala ze spaní, to pak pila normálně, ale když jsem tuto dobu propásla zase řvala a už nebyla schopná pít. Takže znovu uspat,… Bylo to o nervy ale pak to vymizelo a zase papala normálně. Jinak jí nic nebylo, žádná nemoc, bříško ani zoubky, jen potřebovala absolutní klid. tak držím palečky, vydržte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.15 23:19
@evelina888 píše:
Ahoj chtela bych se zeptat jak to dopadlo u doktorky? my mame tedka neco podobneho trva to cez 2 dny nemuze jist snazim se ho dat k prsu a krouti se brisko vydava strasne zvuky a pak prestane a stasnej rev takze po troskach do neho neco dostanu vice mene s flasky, ale v noci se normalne najedl a kolem 7 sem mu skousela dat aptamil susenej a taky kroucena ale pak sem to do nej natlacila a po kazdym jidle se poblije ale spis ublinkavani a hlavne je to sliset v brisku ze se mu to vraci muzete mi prosim nekdo poradit zijeme v anglii takze tady deckej pediatr nehrozi a tady ten google doktor je masakra takzavenej obvodak rikam mu google doktor tak protze vzdy vsechno hleda na netu coz si umym najit aji ja ze, tak prosim poradte pomozte co mam delat je to hrozny jak place ze se nemuze napapat uz stoho slzym aji ja

N u nás to dopadlo tak, ze je alrgická na kravskou bílkovinu :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí