Syn odmítá spát v postýlce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Bebuu
23.2.15 15:16

Syn odmítá spát v postýlce

Ahoj
asi už se tady toto téma řešilo, tak se omlouvám, že zakládám další. Mám 3 měsíčního chlapečka. Od narození spí sám v postýlce. Před měsícem jsme se přestěhovali. Má vlastní pokojíček hned vedle ložnice. Začal tady spát ještě líp než předtím. Budil se pravidelně až v 8 ráno. A spal i bez nočního kojení. Ale poslední týden odmítá být v postýlce. Před pár dny tam alespoň usnul odpoledne ale teď ho tam jen položím a už pláče. V noci s ním chodím spát do obýváku na gauč protože přítel ve spánku kope nohama kde se dá a bojím se aby mu něco neudělal. Když vedle mě leží tak v pohodě usne a spí taky až do rána…občas teda chce nakojit což přikládám tomu že ví že jsem vedle něj tak toho trochu využívá. Ale bojím se aby už pak nechtěl pořád spát jen vedle mě…nevím proč najednou nechce být v postýlce…poradíte někdo čím to může být? Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7332
23.2.15 15:26

Je maličký na to, aby spal sám v pokoji… Potřebuje se cítit bezpečně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
23.2.15 15:39

@Bebuu Kluk to měl taky tak. Do tří měsíců co se spaní týče zcela vzorné díte, pak během týdne obrat o 180 stupňů. Do necelého roka usnul přes den jen v jedoucím kočáře, večer kolikrát sáhodlouhé uspávání, do postele se nechtěl nechat položit.
U nás přičítám ten zvrat tomu, že začal víc vnímat okolí a jeho nervová soustava to neuměla zpracovávat a neuměl se sám „vypnout“ a zklidnit před spaním. S věkem semu to očividně zlepšuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.15 10:43

Je malý na to, aby spal sám v místnosti. Naše 8 měsíční, když ji něco trapí nebo pobolívá, tak okupuje naši postel celou noc, už jsem si zvykla :zed:.Akorád si ji dávám na svou půlku přes noc, říká se, že chlap má tvrdý spánek a mohl by nechtěne zalehnout nebo hodit deku přes malý.
Teď otázka jestli se to u vas bude zlepšovat nebo zhoršovat, naše spala vzorně do půl roku a teď nás hlídá, začne sebou házet, koukne, když tam někdo je, spí dál, když ne začne pláč…
Pokud ho v posteli nechceš, tak si ho tam neber, protože jsou chytří a ví kde je jim nejlíp a bude to vyžadovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
24.2.15 10:44

Měla jsem maličkou v košíku vedle postele :-) a v 8 měsících ji přesunula do pokojíčku. Naprosto v pohodě…
Usínala sama a neměli jsme s tím potíže doteď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
24.2.15 10:48

Ahoj, myslim, ze se dokonce doporucuje lekari, aby hlavni (tj. spanek v noci) byl s rodici. Pres den muze spat ve svem pokojiku ci kocarku, ale to 6 mesicu bych dite na noc nedavala do pokoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí