Kde koupit výbavičku

277
22.2.15 19:11

Kde koupit výbavičku

Poradíte nějaký e-shop, kde koupím výbavičku pro miminko, pěkně všechno od vaničky přes zavinovačku a povlečení až po lahvičky? Nechci platit zbytečně několikrát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
386
22.2.15 19:14

Mě se osvědčil Malvík, zatím jsem objednávala jen tam a když máš objednávku nad 350,– tak je poštovný zdarma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.15 19:16

Doporucuji pokud mas v okolí Pepco obchod. suprovej je u olympie v brně modricich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
22.2.15 19:19

Já objednávala na e-cipisek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19571
22.2.15 19:20

Ja mam oblibeny slune-cz.cz. Objednavala jsem tam pro prvni a chystam se i pro druhy. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
22.2.15 19:22

My kupovali nejvíc věcí asi v Dětském ráji, ale kupovala jsem věci na více eshopech, ne všude měli vše a nebo zbytečně o dost dražší než jinde, docela mě to bavilo, téměř denně tu stál kurýr před vrátky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
22.2.15 19:22

Malvik je fajn ale nesetkala, sem se s zadnym eshopem kde by meli komplet uplne vsechno :( ja cast veci resila treba i pres bazary. Jestli budes objednavat vic veci najednou tak stejne vetsina eshopu ma od urcity castky postovny zdarma tak je jedno jestli se objedna vsechno z jednoho nebo z nekolika… nekde sice maj vsechno pekne pohromade ale jinde se to da sehnat i s postovnym levnejc. U nekterejch veci nedam dopustit normalne na kamenny obchody uz sem se nekolikrat presvedcila ze ne vsechny veci jsou jako na fotkach hlavne rozmery ne vzdycky sedi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6727
22.2.15 19:34

@rozmyš postylku, matraci, sadu do postylky, vanicku atd jsem brala na babymama.cz pliny, kosmetiku jsem brala na feedo.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6727
22.2.15 19:36
@Moncinas píše:
My kupovali nejvíc věcí asi v Dětském ráji, ale kupovala jsem věci na více eshopech, ne všude měli vše a nebo zbytečně o dost dražší než jinde, docela mě to bavilo, téměř denně tu stál kurýr před vrátky :mrgreen:

Presne, nam v lednu prislo nejvic baliku a vsude mozne, protoze bohuzel nikde nebylo vse, co bych chtela..ale aspon jsem ty eshopy vyzkousela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.2.15 19:40

@rozmyš vše na jednom místě asi neseženeš a když už, tak pak některé věci hodně přeplatíš. Lepší z každého shopu trochu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
22.2.15 19:59

Všechno z jednoho asi nejde, i když já hledala podle cen, ne aby to bylo všechno z jedné adresy. Ale na žádných stránkách jsem nenašla vše. Za mě asi nejvíc batolatko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
22.2.15 20:12

Udělala jsem si nejdřív seznam potřebných věcí a pak jsem přes heuréku vyhledávala u velkých položek nejvýhodnější nákupy (třeba na kočáru jsem ušetřila víc, než 3000,–). Nakonec jsem nakoupila v cca 5 e-shopech, všechno jsem si naklikala v jeden den (když jsem byla 30tt) a pak už jsem jen přebírala balíky a vybalovala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
22.2.15 20:13

Já koupila vše na www.webroucek.cz doporucuji maji vše od vanicky po nůžky na nehtiky, matraci, nočník, povleceni, perinky, zavinovacku, prostě veškerou vybavicku máme od tud!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
22.2.15 20:21

Já mám téměř vše z detskyraj.cz od nábytku po dudlíky, ceny maj dobrý a mají slušný výběr :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
22.2.15 20:41

Ja jsem spokojena s www.mamitati.cz maji nadherne sety do postylek s nebesy, mantinely dost moderni a netradicni koupila jsem tu vse…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí