Poradna duly
Jana Čurdová
@Gabulle
v tomhle si říkám, ještěže to je první, že nemusím věnovat pozornost ještě druhému prckovi, myslíte si, že to je věkem? Nebo čím to, že mladší to mají méně náročné?
@Blanka89 píše:
@Gabulle
v tomhle si říkám, ještěže to je první, že nemusím věnovat pozornost ještě druhému prckovi, myslíte si, že to je věkem? Nebo čím to, že mladší to mají méně náročné?
Já jsem teda mladá docela
Je mi 23, ale vystavena si obcas pripadam stejne jako duchodkyne co ma odpracovano 60let ![]()
@Gabulle píše:
Já jsem teda mladá docelaJe mi 23, ale vystavena si obcas pripadam stejne jako duchodkyne co ma odpracovano 60let
tak možná to je dobou a vlivy prostředí, já mám dneska křeče, jako při MS, bojím se bojím, v lednu jsem o to přišla a teď mám furt obavy.
@Blanka89 píše:
tak možná to je dobou a vlivy prostředí, já mám dneska křeče, jako při MS, bojím se bojím, v lednu jsem o to přišla a teď mám furt obavy.
Křeče teda nemám, jen mě občas píchne na levé straně, ale je mi zle od rana do vecera, jen kdyz spim, tak je mi dobre ![]()
@Gabulle a myslíš, že to přejde, nebo že to bude celou dobu těhotenství?
@Blanka89 tak u prvniho to pred 16.tt preslo, tak doufam, ze to prejde i zentokrat ![]()
@Blanka89 no přes se to jde, ale večer a ráno je to děs.. Oproti prvnímu těhu, kde jsem ani pomalu nevedela, ze sem tehotna:) tobe?
@lennys3
Mně je zle skoro furt, ale už mám fintu, nesmím vyhládnout, jak se včas nenajím, je zle… ale když jim pořád něco, tak to jde… ![]()
@Blanka89 já teď normálně jím, jak já nevím co
takže jak máme tříletou, tak už nedělám svačinky nejen malé, ale už i sobě ![]()
@lennys3 vždyť jo, to je v pohodě, já celý den semtam něco požvejkám, ale pořádně se nenajím, to mně nebaví…