Poradna duly
Jana Čurdová
Je tu vůbec někdo, kdo má termín v listopááádu? ![]()
já 19.11., u mně prvníty budeš mít prcky celkem kousek po sobě… taky to tak nějak plánujeme ![]()
My jsme druhe zacali planovat teprve v lednu a uz v unoru se necekane zadarilo ![]()
@Crystal87 píše:
Nás tu na listopad je už spousta:)Máme uzavřenou skupinu
aha, a můžu se přidat? Zajímá mně jak to prožívají i ostatní…
@Gabulle
tak to byl fofr, my v listopadu, v prosinci se taky povedlo, ale v lednu potrat, tak jsem čekala ms a pak hned se taky zadařilo, snad už to teď bude o. k. ![]()
https://www.emimino.cz/…nkovani/163/
zažádaje tady:)
a jak se cítíš? J8 mám TP 8.11.a je mi neustále špatně:/
@Crystal87
děkuju.
Mně taky, hodně se divím, že tak brzo, myslela jsem, že to zane později, ale teď mám vychytaný, že když tak nějak pořád něco zobu, tak to jde, ale po všem mě pálí žáha. I po jogurtu, dost divný, co? A jak ty to prožíváš?
@Blanka89 píše:
@Crystal87
děkuju.
Mně taky, hodně se divím, že tak brzo, myslela jsem, že to zane později, ale teď mám vychytaný, že když tak nějak pořád něco zobu, tak to jde, ale po všem mě pálí žáha. I po jogurtu, dost divný, co? A jak ty to prožíváš?
Tak já už to znám, teda ty nevolnosti takovýhle až ne.Doma mám už tři chlapečky:)U prvních dvou mi nebylo nic, u třetího trochu špatně ale ted teda je to děs…jenže fungovat m, usím:)
@Crystal87
takže čtvrtý mimčo? Páni, to by se mi taky líbilo, ale to jsme měli začít dřív… takhle to vypadá tak na dvě, no možná i tři, uvidíme, jestli to bude vždycky takhle divoký, tak nevim ![]()
@Blanka89 píše:
@Crystal87
takže čtvrtý mimčo? Páni, to by se mi taky líbilo, ale to jsme měli začít dřív… takhle to vypadá tak na dvě, no možná i tři, uvidíme, jestli to bude vždycky takhle divoký, tak nevim
Ono třetí ani tohle čtvrté nebyly plánované
ale třeba se nakonec dočkáme holčičky:)tohle je poslední, víc jich nechci:)i když časově bysme jich zvládli ještě dost, ale mám je po dvou letech cca všechny takže to je záhul:)Ono za pár týdnů bude líp no:)
@Crystal87
mně by samý kluci nevadili. My chceme teď moc, ale jak znám zákon schválnosti, bude holčička. Ale to je fuk, hlavně aby bylo vše o. k.
@Blanka89 píše:
@Crystal87
mně by samý kluci nevadili. My chceme teď moc, ale jak znám zákon schválnosti, bude holčička. Ale to je fuk, hlavně aby bylo vše o. k.
No tak já chtěla dva a do třetice holčičku:)a Ted bych jí fakt uvítala, aby byla změna:)))ale určitě hlavně aby bylo miminko zdravé:)a my beztak holky neumíme takže to bude zas chlapeček:)Chudák manžel no
![]()
Třeba se vám chlapeček povedl:))uvidíš ono to uteče, teda pokud si nenecháte překvápko na sál ![]()
No tak my máme doma jednoho kluka a je to sileny raubir a to jeste nemel ani dva roky a blbe mi je tak, ze funguju dosti omezene, hrajeme si v posteli nebo na gauci, absolutne nezvladam fyzickou namahu - je mi po ni jeste vic zle a picha v brichu, doufam ze to brzy prejde. Pri jidle a chvili po je to lepsi, ale