Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, jmenuji se Amálie je mi 35 let, jsem hrdá maminka tří dětiček, dvou puberťaček Lindy 13 let a Emy 15 let a skoro školáka Samuela 5 let, jsem v očekávání čtvrtého potomka (druhého syna)Oliverka. Termín mám začátkem dubna ale na porod se vůbec ještě necítím
. Jsem vdova mám o rok staršího přítele Jardu(otce Samuelka a Oliverka). Tak jestli máte někdo podobně staré děti nebo dvě puberťačky doma, ozvěte se pište sem nebo i do SZ. Hezký den ![]()
@amalka35
deti podobneho veku nemam, ale moc se mi libi kombinace jmen vasich deti ![]()
a jednu jmenovkyni mame doma.
@Andy27 píše:
11.4..A na porod se teda necitim taky, hlavne jak se blyzi
Blyzi? Teda Andy ![]()
Clovek se ani neotoci, a uz to rypalky emimina daji do cestinarskych speku.Co dodat ![]()
@dani24687 píše:
Blyzi? Teda Andy
Kombinace „blíží“ a „blýská se na lepší časy“.. neznáš? ![]()
Já bych se pokusila řídit tím, že je něco v textu podtržené červeně.
Ahoj nováčku, já tě nechci strašit, ale myslím si, že tato diskuze bude adminem smazaná. A i kdyby ne, podáváš zde dost citlivé informace v jednom příspěvku. Už jen chybí tvé příjmení a adresa bydliště a můžeš jen čekat, kdo toho zneužije ![]()
@amalka35 teeda vy jste pekne pocetna rodinka, to jsi frajerka, ze to všechno zvladas
kazdopadne se mi moc libi všechna jmena tvých deti, fakt super. ja vždycky chtěla Samuela, ale bohužel mam chlapa s typicky ceskym prijmenim, tak by to bylo jak pest na oko ![]()
preji ti pohodovy porod a at vam vse klape! ![]()
@Petule030 píše:
Ahoj nováčku, já tě nechci strašit, ale myslím si, že tato diskuze bude adminem smazaná. A i kdyby ne, podáváš zde dost citlivé informace v jednom příspěvku. Už jen chybí tvé příjmení a adresa bydliště a můžeš jen čekat, kdo toho zneužije
Mám stejný názor ![]()