Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj jsou tady další maminky, čo čekají druhé díťe v září, říjnu 2014?
Ja mám termín na začátku října. Jsem z Prahy 6 a už mám 2 letého kluka.
Ahoj, jsem taky ze stejne Prahy a cekam prvni miminko, holcicku, termin mame 17.zari. Taky to mas kousek do Stromovky?
Ahoj holky, bydlím na Praze 6 a taky čekám druhé dítě. Doma skoro 3 letého kluka a teď čekáme holčičku.
Ahoj, já mam taky kluka (2 roky a 5 mesíců) a co čekáme teď to se dozvíme v pondělí ![]()
Do stromovky jsem chodila hodně s kočárkem, teď už většinou skončime na pískovišti ![]()
A kde chodíš na pískoviště, teď už začínáme taky, že bychom mohly chodit spolu. Moc přátel tady nemám.
Chodíme na hřiště v ulici čínská, nebo pak větší hřiště i s fotbalovým je na Lotyšskej, nebo občas chodíme i na Puškinovo náměstí. Co je pro tebe blíž?
My se pohybujeme na Hanspaulce, protožr tam bydlíme, občas v Dejvicích. Ale je nám to jedno, kde bychom šli ![]()
Ahoj, tak od pondělí už snad bude hezky, tak co jít s dětmi na hřiště v Lotyšské ulici? Jak se vám to hodí? My můžeme pondělí-úterý odpoledne po spaní v 16.00, nebo pak středa-pátek i ráno od 9.30.
To mě mrzí, že jsem si příspěvek přečetla až teď. Já mám teď malého u babičky na Moravě a v sobotu odlétáme na dovolenou, tak třeba někdy po 16.?
Ok, my sme v Praze do 25.cervna, tak si uzijte dovolenou, paa