Mimi nespí od 1-7 ráno, proč?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
504
9.12.13 08:54

Mimi nespí od 1-7 ráno, proč?

Ahoj maminky, chtěla bych vás poprosit o radu. Mám 8m prcka (máme 2 zuby ale naše problémy s nimi 100% nsouvisí). Malej nemá problémy s usínáním. V postýlce spí sám přes den a večer ho uložim, do 2min je „tuhej“ taky. Vše je jak má být cca so 1h ráno a pak začne céres… začne se převalovat, nejdřív se cca co 2min probudí, popláče a hned usne a pak se vzbudí už nadobro, začne lézt po postýlce a plakat. Uspt se mi ho podaří po poměrně dlouhé době v postýlce ale za 20min se situace opakuje a nebo vyměknu - jako vždy a vezmu ho do postele, kde se ale situace neleší s tím rozdílem že mu já i manžel děsně překážíme takže manžel se stěhuje do obývačky a já na jednu popř druhou stranu postele dle toho kam se kutálí a on usne jedině s prsem v puse. Tak je to až do 6:50 ráno kdy buď nevydržim (manžel vstává v 7 do práce tak jdem dělat snídani) a nebo odpadnu a malej taky. V klidu si lehne na kraj postele a spí vesele do 8, i do půl 9. Evidentně tedy existuje nějaký problém proč nemůže spát mezi 1-7 ráno. Dříve stačilo nechat ho v posteli (s čímž nemáme problém) ale bohužel ani to teď už problém neřeší a já si naopak říkám že vzhledem k tomu že už leze je pro něj v postýlce i bezpečněji. Ale co s tím jeho spaním. Napadla mne homeopatika (hodně jsem tu o tom četla) ale moc se mi do nich nechce. Jínak přes den spíme naprosto bez problémů také. Měl jste někdo podobný problém? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5847
9.12.13 10:01

Taky mi to malej delal v 9mesicich jsrm prestala kojit v noci a nedavam ani um ani caj a po mesici prorvanejch nocich spi celou noc je fakt ale ze kdyz roste zub vzbudo se treba ve 3 a je schopnej bejt 2hodky vzhuru a rvat a stat v posteli a skaka tak si ho vemu k sobe a vetsinou je klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
9.12.13 10:05

@aspagi to je prave ono, kdyby mu rostl zub je to ok. Ale ja jsem si 100% jista ze zub to neni ani ze nema takovy ten otoceny rezim (do 8m spal krasne az na 3 nocni kojeni ale to je ok). Nevim no, premyslim zda dat nejake ty prasky nebo co ale zas si rikam takovej prcek preci ho nebudu ladovat kdecim. Mi to prijde jako by se bal nebo ja nevim ale ve tme spi od narozeni a hlavne rve i u me… nevim cim to muze byt :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
9.12.13 17:12

@Misulicka 1 a kolik hodin ti spi pres den a na noc kojis? Nebo kase?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
9.12.13 19:05

@aspagi v noci kojim, kaši jsme se dohodly s Dr že vynecháme protože on i tak jí pořád po 3h. Nicméně teď s tou jeho fobií či co to v noci má u prsu i spí! A přes den spí pravidelně po cca půl hodině v 10, ve 2 a ve 4…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
9.12.13 20:55

Podle knihy, co jsme cetla, je problem v tom, ze ho nechavas tu noc rano dospat. Mela bys ho davat spat az tak v pul desaty, deset dopoledne - do te doby to proste vydrzet, coz je desnej masochismus a vetsina rodicu to neudela, protoze chce taky spat a mit klid.

Tenhle, jak kamaradka rika „inženýring“ má efekt až za pár dnů, tak dva, tři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
10.12.13 10:50

No dospat… je to v te knizce Kazde dite muze dobre spat, ale on v 9:45 svaci a cca v 10-10:15 usne, nemyslim si ze to dospava kdyz je vzhuru od 7. Me spis prijde ze tak kolem te 1 jako by mel nejakou nocni muru nebo ja nevim a pak uz nemohl spat. A jeste vic se to zhorsilo ted kdyz zacal lezt protoze leze po postylce a nemuze se uvelebit :( Me by spis zajimalo zda muzou mit nejaky vliv treba ta homeopatika. Moc se mi do toho nechce ale zas uz jsem docela v koncich s nim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
10.12.13 12:16

@Misulicka 1 tak homeapitika jsou dle me placebo neverim jim jen zrout penez malej mi dotka v noci se prevluje a busi hlavou o sprcle u postylky zrovna dnes ve 3:30 budicek nejdriv krik a pak nemohl cca tak 2hodky usnout a pak spal jeste do 8:30kolikrat se v noci v postylce postavi skace nebo i po 4v ni leze nekdy si sedne hraje si a hrozne u toho haleka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí