Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Anonymní - pokud si myslíš, že jsi těhotná a nevíš jestli se mimi udrželo, vykašli se na práci a utíkej k doktorce. Pokud je vše v pořádku tak moc gratuluju a kdyby náhodou ne můžeš ublížit oběma. Navíc nechápu, pro se testuješ??? Když máš pozitivní test tak pro znova???
no možné to je,jen se mi to zdálo dost brzy.A můžu se tě zeptat proč tedy ty poslední 2 týdny pořád testuješ?
takže budeš pořád testovat dokud nepůjdeš k mudr?nebo i potom pořád abys věděla či tam pořád je???krom toho asi tě nepotěším ale já i když jsem potratila tak jsem 2 čárky měla ještě pěkně dlouho a stejné!!
zkušenost nemám, protože jsem testovala jednou a po potvrzení těhotenství jsem dál neblbla. Tobě doporučuji to samé. Přestaň blbnout a utrácet peníze za testy (budou se ti hodit na výbavičku) a dej tomu volný průběh. Když se budeš testama stresovat, tak by tím stresem mohlo klidně k potratu dojít. Na druhou stranu, pokud by se zárodek neudržel a odešel tak brzo, buď ráda. Příroda většinou ví, proč poškozené zárodky nechá samovolně odejít.
Anonymní píše:
A kolik jsem podle tebe když posledni MS jsem měla 3.8?!
tipuju, že 3.-4.t.t
Anon - podle toho jak píšeš tipuji že jde o prvího mimíška. Netestuj se , moc se nepozoruj a užívej si.Pokud budeš nervózní a ve stresu bude mimčo nervózní taky.
Zajdi k doktorce a raduj se
![]()
Bajčo koukám ,že si potřebuješ rejpnout…je to snad moje věc, že testuju i nadále..samozdřejmě až to budu mít potvrzené od dr. tak testovat nebudu.takže jestli ti můj přistup k těhu vadí tak už prosim tě nic nekomentuj…jsem z toho dost vystrašená a nepotřebuju od tebe komentáře takovýho typu jak píšeš…
ahoj, přidám svou zkušenost, prvně jsem měla ducha další dny čárka sílyla a pak jsem měla opět jen duchy.. no a koukni na metřík kde jsem teď
, myslím že na síle nezáleží… ![]()
no pokud si četla pozorně tak ne jen já jsem napsala ať neblbneš s testováním.rejpat nehodlám ale rozum mi nad tím stojí.jak chceš testuj testuj testuj… ![]()
Příspěvek upraven 12.09.11 v 09:56
Eviliska- děkuju za povzbuzení
jde o první miminko a měli jsme z toho moc velkou radost, tak snad při nás bude stát štěstí a dopadne to dobře.
ynax píše:Anonymní píše:tipuju, že 3.-4.t.t
nn to vychází že je dnesk 5 plus 5 tt ![]()
Nepsala jsi to jediná, ale jediná jsi to psala stylem jakým jsi to psala…
viz tvoje ironické „takže budeš pořád testovat dokud nepůjdeš k mudr?“